Ezggi Kızlar çok kararsız kaldım Yenibosna safa da göründüğüm doktorum ayrılmış nereye gittiğini bilmiyorum kaldı 3 ayım doktor arayışındayım yardım edin bana :(
Kbr-2 Ezggi nisa hastanesinde derya kanzagül var 2 doğumumuda aynı doktor yaptı 2. Bebeğimi 9 gün oldu doğuralı çok iyi bir doktpr sezeryan 5600 ödedik çok ilgililer doğum katı hemşireler de muayene ücreti 260
lunam Ezggi ben de nisaya gidiyorum. Dün konuştum doğum ücretlerini. Normal doğum 3500, zorunlu sezaryen 5600. Ben Derya hanıma gidiyorum, şahsen çok da memnunum. Doğum ücretini doğum sonrasında aldıklarını söylediler.
betizmm Ezggi Uğur hanıma mı gıdıyordun. Safa ya gıdıyorum ben de Uğur hanım ayrılmış ıkı gün boyunca üzüldüm kafama taktım. Aynı hastanede bahar hanım ve elıf hanım var onu tavsıye ettıler. Ama Gökhan bey var o da çok ilgili bir doktor.
Mirach Ezggi bende Nisa hastanesine gidiyorum. Derya hanım kesinlikle. Çok ilgili bir doktor. Doğum ücretleri de söylendiği gibi
Ezggi Kbr-2 siz direk mi ödediniz yoksa doğumdan sonra mı ödediniz Derya hanımın adını bende çok duydum
Ezggi betizmm evet Uğur hanıma gidiyorum dün gittim gittiğini söylediler bahar hanımda çok sıra olunca görünmeden eve döndüm malesef ya
Suzanne Kuzum kesinlikle safa hastanesinde bahar hocayı tavsiye ederim eğer şuan kendi doktorum olmasa direkt ona giderim o kadar ilgili bir kadın ki muayenesi 10 dakikadan aşağı sürmüyor her şeyi anlatıyor inceliyor çok tatlı bir kadın