Minikkus0101 Altınkoza da detaylı usg yaptıran var mı hangi doktor yaptı fiyatı nedir memnun kaldınız mı
alpereninannesiii Minikkus0101 Ersin Sürmeliler’e yaptırdım baştan beri doktorum olunca benden ücret almadı çokta memnunum doktorumdan
alpereninannesiii Minikkus0101 her şeyini de çok güzel anlattı organlarını falan hepsini ben çok memnunum
Minikkus0101 alpereninannesiii Benim doktorum da Hasan İpek o da yapıyor mu acaba bir de Ersin hocanın normalde de mi ultrasonu renkli yoksa detaylı muayenede mi renkli ultrasona girmiş oldunuz
alpereninannesiii Minikkus0101 ikiside var canım ilk öyle siyah beyaz bakıyor sonra renkli devam ediyor ultrasona
Kubos01 Minikkus0101 şuan 18 haftalık olduk muayeneleri baya inceliyor ben çok memnunum herşeyine detaylı bakıyor çok espirili biraz fazla konuşkan :))ama bilgisi çok güzel
alpereninannesiii Minikkus0101 valla hatırlamıyorum şeker yüklemesine 30 TL verdim ikili testte 30 TL gibi bir şeydir
Minikkus0101 Kubos01 İçimi rahatlattınız bana göre de işinde bilgili ve fazla konuşkan ama forumda bazıları memnun kalmadık yazmış