Gizemtaskiran Merhaba kızlar Başka bir şehirde yaşıyorum doğum için Bursa’ya ailemin yanına gitmek istiyorum önerebileceğiniz doktor hastane ve fiyatlar hakkında bilgi verebilir misiniz
aysenurtemur Gizemtaskiran ben Anadolu hastanesine gidiyorum Merve olgun ilgili bir doktor seviyorum kendisini memnunum muayene ücreti 265 doğum 5000-5500 aradı dedi doktorum
SeymaOztrk Gizemtaskiran Bülent kayhana gidiyorum. Fsm de kendi kliğini var. Muayene ücreti 400₺. Çok memnunum çok ilgili ve işinde başarılı bir doktor
NehirinAnnesiii Gizemtaskiran ben medicana hastanesi volkan aksakallıya gidiyorum cok memnunum hem hastaneden hem doktordan aşırı ilgililer. Sompo sigortanın hamilelikte doğum sigortası anlaşması var medicana hastanesiyle doğum + muayeneler toplam 8000 ödedim normalde doğum ücretleri daha yüksek diye biliyorum.
16Gizem16 Ben yıldırım doruğa gidiyorum elif Şahin’e çok mnunum 190 TL muane ücreti doğum içinde sordum şuanda 3850 dediler eğer o doktora devam edersem elden taksitle ödersem 16. Haftadan sonra 3350 düştüğünü söylediler
16Gizem16 ilaydasari16_ ben bikere kalp atışında götürmüştüm ama benim sikintiliydi alttan muane etmek zorunda kaldı eşim çok giremedi içeri ben istemedim aslında 9. Haftada arkadaşımı götürdüm video cektircem dedim aldılar zaten ilk tek alıo sonra çağrırlar içeri rica edersen