Meltemkcmz
Valla ben bebek için 2 tane 5 li takım koydum 1 10 lu 1 de çekim için tulum koydum extra olarak çorap çıtçıtlı badı iç zıbbın 4 tane falan bahtaniye kalın penye 2 ser tane biberon emzik kaşık biberon ağız mendilleri koydum 5 6 tane müslin koydum büyük sarmak için örtmek için bez ıslak mendil pamuk patik yelek falan baya doldurdum ama ne kullandın diye sor
5 li hastane çıkışı 1 tanesi
Ağız mendili 1 tane
Müslin örtü
Kalın battniye 1
Penye 1
Çekim için olan tulum seti
İç zıbın 2 tane (kan alıyorlar batıyo)
Çorap 4 tane kullandım
Çıtçıtlı badi 1
Bez ıslakmendil pamuk
Yani abarttım gereksizmiş çoğu şey ama bu benim doğumum için böyleydi sende ne olur bilmem canım O yüzden tedarikli git bide tavsiyem 1 paket depend yetmiyor 2 paket al bir tanede içinden çıkar hazırda dursun giderken giymek için benim suyum çok sızdı giderken çünkü orkid işe yaramadı.
Yanına mutlka kendin için kalın havlu çorap al üşütürsen ölürsün 😂 gereksiz gecelik koyma önden düğmeli gömlek gibi olan pijamalardan baskasıyla rahat edemedim ben asla depenle dolaştım hep 🙈 saç kurutma makinesi almalısın yanına sancılandıkça sıcak suya girdim hep ovdu eşim belimi su tutup çok iyi geliyor eşin hep ovsun o şekilde belini bu yüzden de havluya ihtiyacın oluyor 2 tane koyarsan rahat edersin hastane veriyordu ben güvenip kullanamadım.
Aklıma gelenler bunlar 🥰