Deletedmom547899 Allah aşkına kızlar buraya bakın.2 3 saat önce midem bulandı istifra ettim.2 tane prilam içtim üstüne.Bogazim nefes yollarım yanıyor hala mide bulantim geçmedi.Nasil geçer tekrar ilaç ne zaman icebilirim bir akıl verin.
zeeynepp19 Deletedmom547899 Prilamı ben her gece uyumadan önce 2 tane içiyordum ertesi güne bişeyim kalmıyordu düzenli içmeniz lazım Salatalık kesip tuzlu yapıp yiyebilirsiniz mide bulantısına çok iyi geliyor✋🏻
Deletedmom547899 A-y-s-e-g-u-l düzenli mi kullanıyorsun ben sadece bulantım olduğu zaman kullanıyorum galiba hata yaptım kullanış şeklinde
LeilaNilay Offfd bulanti beni oldurecek sonunda.2 gun agzima hicbir yemek almadm hicbirsey yiyemiyorm.bugun 1 elma yedm onu bile kustum.hicbirwey yemesem bile middem.bulaniyorr off
Deletedmom547899 LeilaNilay suyun tadı bile değişik geliyor icesim gelmiyor inanır mısın suyun tadı mi olur.oluyor işte
Hacer90 Piremises diye bitkisel tablet kullaniyorum 2 gundur. Mide bulantimi aniden kesti ki asiri bulaniyordu. Tavsiye ederim