AyseMndc Kizlar , hamileliğin başlangıcından henüz decavit kullandıktan sonra kokusu midemi bulandırıyor bir de sigara kokusu.. Ben ne yapacağım, nasiil geçirebilirim bulantısı?
Burcusenkoc AyseMndc bende çok zor yutuyordum hem kötü kokulu hemde çok büyük bir ilaç 2 ay kullandıktan sonra imom a geçtim
Turkaninalli AyseMndc bende kullanıyorum ama koku almadım evet biraz büyük ama yemekten sonra alınca sıkıntı olmuyor 🙈
AyseMndc Turkaninalli ben 5 haftalığım ama midem bulanıyor özellikle geceye doğru. Hormon artışı gece uzanınca mi etkiliyor nedirr
Eminedmr AyseMndc uzun sure kullanimda oluyor malesef ara ara agzima attığım gibi ogurerek çıkartıyorum sonra bekleyio iciyorum 24 hafta oldu ne zaman biticek bende onu merak ediyorum
Burcusenkoc AyseMndc evet canım devlette doktorum decavit yazmıştı özel doktorum da imom öneriyor genel de aynı vitaminler imom da ekstra omega-3 var
Turkaninalli AyseMndc benimde ilk 2 ayım mide bulantısı ve kusmayla geçti aslında hamilelik her kadında her bebekte farklılık gösteriyor bence doktor kontrolüyle hareket et
Mzeynep Bana sabah kahvaltı sırasında içmem gerektiğini söyledi eczacı ama bende hemen kusma yaptı. Doktorum la konuştum decavit i gece yatmadan içebilirsiniz dedi ve bütün hamileliğin boyunca yatmadan önce alıyordum. İmom da kullandım. Ekstra bir etkisi yok omega 3 var içerisinde sadece. Ancak herşey de olduğu gibi vitaminlerin fazlası zarar iki ilacı aynı anda almayın. Ben elimde olduğu için bir gün İmom bir gün decavit almıştım İmom bitene kadar sonra decavit e devam ettim
zeynepp1 AyseMndc ben kulanıyordum doktorlar bana avitamni çok yüksek kullanma bebeği etkiler diyimce korkudan braktım 🙄 resmen şuan vitamn kulanamıyorum kulanamadgm içinde vitamnlerm yerlebir oldu