ipekveatlas artık daha zor geliyo🥲 halbuki çok rahat geçen bi hamileliğim vardı.. bugünden beri baş ağrım var.. yememeye calısmak…. kilo almamaya calısmak… yürüyüs yapmaya calısmak… bebek ağır geliyo sanki kasılıp duruyo karnım patlıcak gibi hissediyorum.. ayakta dimdik duramıyorum ağırlıktan.. şöyle bi 10 gün falan kalsa keşke pırt diye doğursam🥲🥲🥲 istediğim her seyi yiyodum artık yemiyorum seker cıkmasın kilo almıyım bilmem ne diye pf
Wonderful_mom ipekveatlas Benim de oyle ya son bir haftaidr ağırlaştım bebegim baski yapiyor yururken bile zorlaniyorum.. ben 10 kilo aldim simdiye kadar braz daha alsam fena olmaz zayfiim normalde
ipekveatlas Wonderful_mom benim boyum uzun 59la hamile kaldım simdi 68im cok kilolu durmuyorum ama bu kiloyu da hic görmemistim ömrümde.. doktor da kızıp duruyo sıkıldım istediğim herseyi yerdim ben önceden diyet nedir bilmezdim simdi aman sağlıklı yiyim ama sunu yemiyim diye diye geciyo hamileliğim ve zorlanıyorum:(
Wonderful_mom ipekveatlas birak ye herseyi cnm nasilsa bebis dogunca baya kilo verecez .. tadini cikaralim simdiden.. benim ilk kizim cok gazliydi herseyi yiyemiyordum bu bebişim de oyle ise isim zor o yuzden şimdi herseyin tadini cikaryrm 🤭😝
elif_4804 Acayip ağırlaştım , hareketlerim yavaşladı , çabuk yoruluyorum . 3ncğ gebeliğim ama bu sefer çok sıkıldım 😓 gecmıyor sanki günler
nigarius mide yanmasından şikayetçiyim, haraket etmek bayağa zorlaştı, her yerim şiş şiş. Allah yardımcımız olsun İnşallah. Yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza alalım🙏🏻