G_M_Z Karacam var malesef oturamıyorum yani belli bi yerden sonra kesinlikle yatmam gerekiyor🥺 ya hastanede sürekli bir ağrı kesici verme durumu olmuyor mu serumla birlikte biraz da ona güveniyorum açıkçası bazen sağlam kişilerde bile ağrı oluyormuş zaten veya tam tersi sorunlu olanlarda herhangi bir ağrı sızı olmuyormuş
Karacam G_M_Z tabi zaten iki gün hastanede oluyoruz ve ağrı hissetmiyoruz ama bnm boynuma ağrı yaptı ilk gün genelde baş ağrısı yapıyorlar diyorlar bana baş ağrısı olmadı ikinci gün boynumda ağrı kalmadı ama başımda uyuşma oldu ve daha yeni geçti bol su sıvı şeyler içmek gerekli bunu aksatınca uyuşma oldu şuan on aylık bebeğim iki aydık başım uyuşmuyor şükür ama hastaneden eve geçtikten sonra ağrılar başlıyor parol sırt ve bel ağrısına etki etmiyor yatmak ve kalkmak çok zor yattıktan sonra ağrım artıyordu kalkarken yada sağa sola dönerken oturur pozisyonda ve ayakta bel sırt ağrım daha azdı benim ama sürekli öyle durulmuyor malüm yoruluyon geçe uyuyon vs
G_M_Z gldn065807 bana da fizik tedaviye git dedi ama hareket verir rahatlarım diye yoksa röntgen filan çekilemiyor gebelik var diye
Mickey1995 G_M_Z banada fizik tedaviye git dedi ama röntgen çektiremeyeceğim için gitmek istemedim doğuma girmeden anestezi doktoruna sorarım dedim,en kötü uyuşmaksak genele dönerler artık öyle düşünüyorum 😔
gldn065807 Minigim24 yok canım sadece basit bir egzersiz gösterdi ağrın çok olursa parolla idare et dedi o kadar 😏
Mickey1995 G_M_Z ay inşAllah sağ salim en hayırlısı neyse hakkımızda o olsun bebişlerimize sağlıkla kavuşalım ☺️🙏🏻
G_M_Z Mickey1995 amin inşallah canım 🥰 senin doğumun ne zamandı? Ben cumartesi sabahı giriyorum inşallah 🥰
Mickey1995 G_M_Z benimde Allah nasip ederse 22 şubat☺️ Güzel doğum hikayeni bekliyorum banada destek olmuş olursun😌💘
G_M_Z Mickey1995 ay inşallah canım 🥰 dua et benim için iyi geçsin inşallah 🤲🏻🥰 haber veririm inşallah sürecin nasıl geçtiğini🥰🥰
G_M_Z Karacam çok şükür benim hiç öyle ağrılarım yok şu an hastanedeyim yarın çıkıcam ağrı kesici de bugün sadece 1 kez verildi bir de parol içtim o kadar sadece dikiş yerim acıyor tabi doğal olarak yataktan kalkarken ama sonra açılıyorum bugün kendim yürüyüp yerime oturabiliyorum 🤲🏻
G_M_Z Mickey1995 yaptım canım dün sabah 🥰 çok şükür bugün daha iyiyim dün biraz ağrılarım vardı, oğlumda biraz enfeksiyon çıktı küvezde o yüzden birkaç gün orada kalacak, dualarını bekliyorum senden inşallah 🥰
Demirssmomm G_M_Z arkadaşım mesele acı değil, skolyoz nedeniyle doğru aralığa tek seferde giremeyebilirler bu yüzden çok riske atmak istemezler sonuçta kapalı ve sinirlerle dolu bir alana ilaç veriyorlar, sinir harabiyeti yaşanabilir..
G_M_Z Demirssmomm anladım canım doğrudur ama dayanabilirsen diyip hiçbir açıklama yapmayınca korktum tabi ister istemez ben de ama çok şükür ki problem yaşamadım o esnada da sonrasında da☺️🤲🏻