Mel53 Günaydın, bayram tatili olduğu için malum doktora gidipte ultrasona giremedim. Bir sorum olacak, bu bebeğin kalbi durmuşsa hiç kendini belli ettiği bir nokta oluyor mu? Ne biliyim kanama olur vs olur? Sorumu soramadım ama siz anlayın😇🙂
Hatunnn Mel53 belirti vermiyormus canmm sadece bazi kadinlarda khverengi lekelenme goruldugu olmus ama kesin bi belirti olarak sayilmiyor
Babies16 Mel53 benim ikizlerimin durmus gecen sene.ben hic bir belirti yasamadim.ayni hamilelik sikintilarim devam ediyordu.dr a giderken bile kusmuştum ogun..rutin kontrole diye gittim malesef ikisinde 5 gun once durdugunu ogrendim
SrpDrsn58 Mel53 benim 7 haftalıkkenni kalbi durmuştu 8 haftada çok şiddetli mide bulantısıyla gittim günde 7 8 kere kusuyordum ve idrarım kahverengiydi. 1 hafta içimde ölü kalmıştı meleğim kürtaj oldum şuan 28 haftalık hamileyim Rabbim kimseye yaşatmasın
mucizem61 yok cnm.benim iki kez başıma geldi kesjnlikle belirti vermiyor on bes gün kalmıştı karnimda kontrole gittiğimde anlaşılmıştı rabbim kimsenin başına vermesin kimsenin kucağını boş birakmasin
Esmademir Hareketlerini hissettiğimiz sürece sorun yoktur ama değil mi ben de bir Aydır gitmiyorum doktora
SrpDrsn58 Esmademir tabiki eğer bebeğinizin hareketlerini hissediyorsanız Allah’ın izniyle bişey olmamıştır ☺️
Nuurrd Benımde 8haftalıkken kalbı durdu bebegımın bende 1aya yakın durdu hıc fark etmedım ama kendımı çok yorgun hıssedıyorum onların hepsı gectı hamıle degıl gıbı hıssedıyordum eskı gücüm yerıne gelmıstı meğerse evladımın kalbı durmuş kurtAj oldum şimdi yenıden hamıleyım 6haftalık Rabbım korusun kımseye yasatmasın