Prnss__24 29 haftalık hamileyim covid olduğumu öğrendim dün çok kötüyüm nefes almakta çok zorlanıyorum nefes almakta zorlandıkça bebek kendini çok kasıyor içeride ne yapmalıyım bilmiyorum göğsümde ve sol kolumda aşırı bir ağrı var 😭
mammaaa33 Prnss__24 burnun tıkalı olduğu için mi nefes alamıyorsun acaba yoksa göğüs ağrısından mı?? Ne olursa olsun hemen acile git allah şifa versin
Tugce111 Prnss__24 ben 34 . Haftada yakalandım . Kestane balını şiddetle öneririm içine çörek otu ve zencefil karıştırıp dişlerinle eze eze yemelisin👌🏼 Beni o toparlamiştı
Prnss__24 mammaaa33 hem burnum tıkalı hem göğsümde müthiş derecede bir ağrı var sol göğsüm özellikle sol tarafıma bile uzandırmıyo o kadar kötü bir ağrı
Prnss__24 mammaaa33 aşım yok maalesef gittim enfeksiyon çıktı kanımda hava verdiler nefes alışverişim biraz daha düzeldi
PamirMira Prnss__24 canım benimde aşım yok 34. Haftamda yakalandım bol bol vitamin takviyesi al ve beslenmene dikkat et burun tıkanıklığında da sürekli açık tutmaya çalış ben oğlumun burun spreyini sıkıp açmaya çalışıyordum ve olan balgamı tükürerek çıkar sürekli çünkü tıkandırarak nefes darlığı oluşturuyor
PamirMira B8use hala bile var bu 12. Günüm ama şöyle ki doktorum tamamen bitkisel bi şurup verdi onu kullanmaya da hiç gerek duymadım yani öyle sıkıcı bi düzeyde öksürük değil