Gzmmmmmm11 Kızlar kullanan varsa yazabilir mi lütfen az önce kullanmaya başladım vajinadan içeri ittirdim ama şuan vajinam çok yanıyor çok ittiremedim galiba dışarı akıyor sizde de öyle mi oldu yoksa yanlış mı yaptım
Babydream Gzmmmmmm11 olur canım öyle ilk defa kullanıyorsan ama ben genelde ellerimi yıkayıp öyle yapıyordum elimde kolanya mikrop varsa yakmasın bişey olmasın diye. Fitili yaptıktan sonra bir süre kalkma yoksa hemen akar. Genelde gece yatmadan önce yapıyordum ben sonra uyuyordum zaten sabah kalktığımda da ilacın fazlalılığı yine dışarı akıyor
Meri3220 Gzmmmmmm11 itebildiğin kadar ileri it canım zaten istesende istemesende akıyor ben gece yatarken attığım halde sabaha akıyor yani çok normal
Gzmmmmmm11 Babydream teşekkür ederim cevap için 🤍ne kadar içeri ittiriyorsun acaba birde bana doktorum sabah öğlen akşam dedi
Babydream Gzmmmmmm11 yani olabildiğinde ileriye itmeye çalışıyordum parmağım ne kadar giderse ben de sabah akşam kullanıyordum. Düşük riskin falan mı var kaçıncı haftadasın canım
Gzmmmmmm11 Babydream 35 haftalığım rahim ağzı açıklığım başlamış bebek her an gelebilir dedi doktorum o yüzden yazdı
Dk-25 Bende kullanmıştım. Dediğin gibi sabah öğle akşam. Yanma bende de oluyordu yani parmağını tamamen itttirmene gerek yok zaten sen birazcık soksan kendisi kayıp gidiyor yatarak yap bi süre kalkma
Meri3220 Gzmmmmmm11 ağızdan da alsan olur tabi ama yan etkisi baya oluyor ben ilk ağızdan alıyordum sonra Dr vajinal almamı öyle daha çabuk etki gösterdiğini yan etkisi olmadığını söylemişti sersemlik sürekli uyku hali bulantı falan yapıyor artık size kalmış deneyin her iki yoluda