selinbirincisezen Bu haftalarda neler yaptınız, neler yaşadınız, neleri tecrübe edindiniz, alışverişe başladınız mı 😍🌺👶🏻 Şu olmalı, bu olmalı dediğiniz, Gebelikte bu çok normal dediğiniz, Tüm tecrübelerinizi dinlemek istiyorum👶🏻😍
Mekasap selinbirincisezen 11+3 haftalığım .Bulantılarım nadirleşti iştahım açıldı artık rahat rahat yiyebiliyorum çok şükür.Su içmeye ve beslenmeme dikkat ediyorum .Alışverişe cinsiyeti öğrendikten sonra başlicam inşallah .
moom222 selinbirincisezen hiç bir belitsi olmayan göğüs hassasiyeti olan 13 haftadan sesleniyorum 😅 erkek olduğunuzu öğrendik ama vibsonraki kontrol de kesinlestirdikden sonra yaomayo düşünüyorum alışveriş 😅😅
selinbirincisezen Mekasap bende 11+4 üm çok ayakta durduğumda belim çok ağrıyor mesela 😥 bu da normaldir sanırım herşeyden pimpiriklenir olduk
selinbirincisezen moom222 benim de aynı şekilde sadece göğüs hassasiyetim var 11+4 teyim bakalım daha neler bekliyor bizi🕺🏻
moom222 selinbirincisezen saicakla gelsinlerrr çektiğimiz cefanin canı saolsun sefası böyle güzel olduktan sonra deriz inşallah 🤭
selinbirincisezen zumradmr_11 en iyisi dinlenmekk bugün çok ayakta kaldım yürüdüm dolaştım belim ağrıyor şimdi de ayağıma vuruyor ağrısı🤣🤣🤣
Dyg12 @selinbirincisezen Bel agrisi, baş ağrısı, iştah açıklığı, sık idrara cikma, bol bol öksürük devam ediyoruz bakalım :))