Breeze1990 2melekannesii___ ayva hıkayesi bile dogru degıl oyle sey olurmu ozaman hepımız ayva yıyelım , gamze yüz kaslarından birinin oluşmaması sonucu oluşur, rrenkli goz de genetik olursa olur yani :)
2melekannesii___ ipekveannesi Sus yalancı formülü var soylemiyon kesin, gerçi başta söylemen gerekiyodu temeli atarken sorsaydim 🤣 Tövbe estağfurullah yaa 😶 Ne güzel insallah benim de oğlum çakır gözlü olur 💙
ipekveannesi 2melekannesii___ hahahahaa geçti artık 😂😅 darısı oğlumun başına ablasına çeker inşallah oda 😂 eşim tesadüf bu 2.de tutturamayız diyor 😂
2melekannesii___ Aag06 Bende eşimin amcasinin oglunu cok begenirdim kiraz gibi dudaklari siyah gozleri fındık burnu. Herseyi benzedi kızımın hatta saçları bileee.🤣🤣 2 yaşına girecek ama hala uzamadi saclari cok seyrek bandana takmasam erkek zannedecekler 😁😁
Bernako 2melekannesii___ 😂😂😂😂😂 hangi renk isterseniz o renkte gıda boyası her gün sabah bi çk aç karnına ☺️☺️ Denendi✅
Ece003 2melekannesii___ linç edileceksin espiri yaptığını anlamadılar 😂😁renkli gözlü olması için baştan yapım aşamasında ne renk istiyorsan o renk lens takıcaktın geçti artık o iş 3. Ye lens takmayı unutma 😂😂
2melekannesii___ Ece003 Ayyy 3. mü 😬 Temelde sorun var diyosun yani 🤔🤔 Bu gece eşimle konuşmam lazim 😁😂😂😂
Aselinkooo 2melekannesii___ zor Bi ihtimal ama Rabbim yeter ki Ol desin 😄 çok istemeye devam edin Rabbim in hazinesi bol belki nasip eder.
Asena17 2melekannesii___ genle alakali kuzum oyle birsey yok annem kahverengi gozlu esmer babam ela gozlu sarisin erkek kardesim sarisin yesil gozlu ben esmer kahverengi gozluyum esimde sarisin yesil gozlu nasil bi kizimiz olcak merak icindeyiz :)))
Sumiire 2melekannesii___ hah bi bu kaldıydı 😂😂 olmasını istediğimiz kız derdini yerim ben senin hamileliğin boyunca mavi gozlu cocuk bul ona bak birde kocakarı şeyşi duyduydum yeşil soğan ye belki etkisi olur tabi mide yanmasına dayanabilirsin 😂😂
2melekannesii___ Sumiire Ana ekranima mavi gözlü bebis koydum bakalim benziycekmi. Odaklaniyorum iyice bakiyorum 🤣 Yeşil soğanı salatalarda yiyorum aslinda ama boş yiyemem heralde 😶