Fatos8263 2melekannesii___ bana surekli bebek hareker ettimi kocanin gozune bak derdiler bende oyle yaptim benzedi ama simdi kinide yapiyorum ceker mi bilemem🤣
2melekannesii___ Fatos8263 Acaba bende bebek hareket edince mavi gözlü bebege baksam benzermi anaekrana koycam bakalim
hunilimom 2melekannesii___ suana kadar benimki de dahil 13. Torun sadece bir tanesi Ela gözlü oda Annesı renkli gözlü başka kimse de yok ilk kizim da dua ettim mavi olsun diye zeytin gözlü kizim oldu 😂
2melekannesii___ hunilimom Bende ilk kizimda çok istedim telefonun ana ekranina mavi gözlü bebek koydum amaaa kömür gibi gözlü kızım oldu o yüzden de eşim bana çok benzetiyo ☺❤
2melekannesii___ Fatos8263 Ayy cok guzelmis su yeşilini ilk defa duydum. Belki kaynananla kayinbabaninda ana babalari renkli gozludur
2melekannesii___ elisammmm Kız bende tavsiye arıyorum sende banami diyon🤣🤣 Eşim de yaparken deseydin diyo sanki mavisini bol katacak 🤭🤣
110710 2melekannesii___ Net bi şekilde izah etmek istedim ama Allahın biliceği işe de karışmam 😘😂yaz çocuk doğunca bakalım ben de yazarım doğsun 2 haftaya 😂
Tomrishatun 2melekannesii___ yaşın oku belki olur😁😁 kocan renkli değil sen renkli değil idsinin dizisini çekmesine nadir olay hadi bakalım hayırlısı artık benim kocam ve ailesi hepsi renkli gözlü olsa olsa yine kahve olur hiç umudum yok🤣
anneligeadimadim 2melekannesii___ yani böyle bir şey olabilir mi🙈 çekinik genlerde mavi varmış mavide olabilir siyahta kahve de , dua edin 🙈🌺
110710 2melekannesii___ Su misali zaman akıp gidiyor bakalım ne olcak sağlıklı oldun klişesine girmicem o en büyük dileğimiz zaten 😘
Ftynur 2melekannesii___ Canım tamamen şans ablamın gözleri masmavi eşinin kahverengi oğulları siyah gözlü ben yeşil gözlüyüm eşim kahverengi bakalım bizim oğlumuz nasıl olucak🥰