Pinarinayseni Kızlar 8+1im göğüslerim ilk günden beri aşırı hassastı aciyodu resmen ama bugün indi gibi hafifledi gibi siskinlik ve ağrı acı normal mi sizce
ruya92 Pinarinayseni 12. Haftadan sonra geçicek rahat sütyen tercih edin kakao ve Hindistan cevizi yağı ile masaj yapın çok rahatlatıyor 😇🌺
Pinarinayseni ruya92 Şimdi biraz hafifleyince korktum ağrı hafifleyince hassasiyet azalınca bisey mi oldu diye ☺️
ruya92 Pinarinayseni yok yok arada hafiflicek arada zonklucak damarlar genişliyor süt için 😇 o yüzden panik yapmayın rahat olun🙏😇
ruya92 Pinarinayseni valla hep sakin ol sen panik olunca bebişte etkileniyor 12den sonra rahatsın sık dişini 😍😂✌️
Pinarinayseni ruya92 kız hem de nasil paniğim ya. Yengem 30kisilik sarma sar dedi şehriye salatası yap dedi yaptım hepsini ve cok yoruldum ve sinir oldum oturuyorum iste 😁yanı zorla sinirimi bozuyo insanlar ya
ruya92 Pinarinayseni aaaa yapamam yengoş kusura bakma hamileyim ben deseydin kendini yorup boşuna sinir stres yapma valla ikinizede zararı var kimse kusura bakmasın bu dönemde 😂😂😂😂😂