Selinayyyyy Kalp atışı olmadığı için ilaçla düşük yapanlar kanamaniz ne kadar sürdü ve sonrasında ne zaman kendinizi hazır hissedip hamile kaldınız yardım lütfen 😔
csmaknc Selinayyyyy Kaçıncı haftada düşük için ilaç verdi canım allah sabır versin inşallah en kısa zamanda yerini doldurur rabbim 🤲🏻❤️
s_sila Selinayyyyy once ilac verip dusuk yaptirmislardi sonra vakumlu kurtaj olmustum 10 gun boyunca dolu dolu adet gibi oldum 3 4 gundur az leke leke geliyor simdi.
Nazendehanim Selinayyyyy ben vakum kürtaj oldum , doktor 3 ay korunmayı söyledi korunmayı bıraktıktan sonraki ay hamile kaldım o da boş gebelikti tekrar kürtaj oldum 4.5 ay oldu daha kendimi yeni hazır hissediyorum
Selinayyyyy s_sila bende aynısını oldum canım daha yeni 1 ay oldu bende 10 gün dolu dolu geldi kan sonra leke leke simdide hep leke şeklinde gelmeye devam ediyor hala bitmedi
Ozlemyeni Selinayyyyy genellikle normal dogum seklindeki kurtajlarda 3-6 ay arasi beklenilmesi istenir.ama sizinki erken donem kurtaja girdigi icin diger adet doneminden sonra kalinabilecegini dusunuyorum.doktorunuza mutlaka danisin.allah kucaginizi bos birakmasin
s_sila Selinayyyyy cok gecmis olsun gebelik haftasina gore de degisiyodur belki kanama ben de 8haftaliktim. Doktor ne kadar korunma verdi
Elifc12 Ben de aynısını oldum 15 gün sonra bitti kanamam. Kürtajdan 33 gün sonra da regl oldum. Şimdi tekrar deniyoruz inşallah olur ilki 4 ay sonra olmuştu
Selinayyyyy s_sila Korunmak gerektiğini söylemedi doktor canim pazartesi kontrolüm var sorucam gidince hala kanamam devam ediyor normal mi onuda sorucam bizde istiyoruz inşallah sonrasında sağlıklı bise şekilde olur