Ozlemyeni Gecen haftalarda ufak ufak igne saplanmalari oluyodu kasiklarima.bu hafta 14+0 oldugumdan beri hissedemiyorum bisey.bu normal mi acaba? Gogusleriminde tamami aciyodu ama su an sadece uclari aciyo. Boyle mi olmali yoksa bi sorun mu var?
Perayl Ozlemyeni bunun tek bir kuralı tek bir belirtisi yok ki herkes farklı hisseder farklı yaşar biz size ne desek yanlış olur ama bunlar normal herkes farklı yaşıyor.
Sgnn Ozlemyeni ben başından beri hiç belirti yaşamadım canım. Ne bulantı ne hassasiyet. Anca 20-21 de hafif hafif bebeğimi hissetmeye başlamıştım. Şimdi 31deyşm kıpır kıpır.
Sibelblby Ozlemyeni gayet normal 18 19 haftaya gelince ancak oda yani bir kaç kez sonrasında gene bişey yokmus gbi hissetmiyosun gayet normal
gizzzy35 Ozlemyeni 28 haftalık oluyorum bu gece. Başından beri ne göğüs hassasiyeti yaşadım ne başka bir belirti. Herkes belirti ile geçirecek diye birşey yok 😌 20 den sonra haraket hissedersiniz.
ipekveatlas evet su an bisey hissedemezsin erken ama belirtiler de kaybolabilir telaş etme benim de hiç belirtim yoktu göğüslerim birden şişkinliği acısı vs kaybolmuştu
Gguner Ozlemyeni ikinci trimestera girince belirtilerim kayboldu benimde hamile olduğumu unutuyodum 😃 gebeliğin balayı diyolar o döneme
Ozlemyeni Gguner ay insallah dediginiz gibidir.surekli gidip baktiramiyosun ultrasonda cunku.doktorda diyo bu deli niye geldi yine
Gguner Ozlemyeni ben sağlık ocağında hemşireye dinletiyorum sürekli 😂 19+5 im hareketlerini hala hissetmedim ya da farketmiyorum bende korkuyorum arada
Sibelblby Ozlemyeni aslında normal annelik iç güdüsünden dolayı bazen ister istemez merak ediyosun endişeleniyorsun 🙂
Gamze0638 Çok normal ben de hissetmedim tam 19. Haftada hareketini hissettim şuan 26 haftaligiz teyzesi hiç durmuyor bu kez hareketleri seni uyutmayacak merak etme 😊
Ozlemyeni Gamze0638 ilk gebelikte kaybim oldugu icin su an hep tetikteyim.hareketini hissetsemde bi rahatlasam😊 nasildi ilk hissettiginiz his neydi? Agri mi vardi?
Sibelblby Ozlemyeni gerilme normal gerçekten sonrasında zaten hareketleri durmicak bu sefer sen bir dur çocuğum uyim azcık diceksin 🤣bence benim de daha tam öyle tekme atma durumuna gelmedi yaşayıp görecez