Benherseydenoncebiranneyim Ben bugün 13. Haftama girdim. Doktor kontrolüm vardı. Demir takviyesi verdi. Çok erken değil mi?
Sibelblby Benherseydenoncebiranneyim 18 haftada başladım ama bu kişiden kişiye değişir erken de başlatabiliyo doktor
Benherseydenoncebiranneyim Sibel_l3 internette 20. Haftada başlanır yazıyor. Hatta bu uygulamadaki gebelik çizelgesinde de 🤔
vgc Demir takviyesini her gebe 20. Haftadan itibaren kullanmalı diyor banu çiftçi kitabında. Bana doktor 16. Haftada yazdı 2 hafta sonra kullanmaya başlarsın dedi. 18. Haftada kullanmaya başladım
Benherseydenoncebiranneyim Sibelblby neye göre değişebilir peki? Kan tahlili yapmadan verdi bana ultrasonda baktı sadece
Sibelblby Benherseydenoncebiranneyim Benherseydenoncebiranneyim bebeğin gelişimiyle alakalı olabilir ultasyon da da bazı şeyleri görüyorlar ama siz merak ediyorsanız farklı bir doktora gidin bide
Eliff7111 27 haftalık hamileyim yeni başladık bizde ama idrarımın rengi değişti ya korktum normal mi acaba
Ftynur Benherseydenoncebiranneyim 17.haftada başladım canım değerlerini düşük gördüğü için erken yazmış olabilir sıkıntı etme vitamin sonuçta bş sorun olucağını düşünmüyorum