Sude-96 renginnnock Yani bunu bilmiyorum ama tabii ki hamileliği stressiz sıkıntısız kendinizi üzmeden geçirirsiniz bebeğiniz huzurlu bir bebek olabilme olsalığı yüksek doktorlar hep stresten uzak durun der
Meleekk renginnnock valla doğrumu bilmem 😃 ben 7.haftamda lekelenme yaşadım,kan uyuşmazlığımız vardı iğne vuruldum. 5 ay düşük riski vardı. Dikkat ettim. Sonrasında rahattım. Gezdim tozdum eğlendim. Arada sancı oluyordu 30.haftada serum verdiler. Sancı dursun diye. 35.haftada tekrar sancı oldu serum verdiler. 39.haftada doğurdum zaten. Sonuç bebeğim kolik. Gaz sancısından kıvranıp duruyo. Çok huysuz 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😫
miniktirtilim renginnnock 39 hafta stres sinie aglama ve aci icinde yasadim 4 haftalikken ogrendigim andan 39+5e dogum saniyesine kadar asiri kusma bulanti yasadim. Yani sira erken dogum riski ciğeri gelismedi meselesi kasilmalar organlarda risk teskil edebilecek bazi durumlar derken 15 kilo verdim bir gram dogru dürüst belki bisey yiyemedim bunca strese ragmen ne bebegim kolik oldu ne gaz sancisi yasadim. Rabbim herkese kolay bir gebelik sureci gecirmeyi nasip etsin. Herseyi biseye baglamak insani daha cok strese sokmaktan baska biseye yaramiyor. :)
Morprenses renginnnock kolik olmasını bilmiyorum pek de sanmıyorum yani her kolik bebeği olan hamileliğini sorunlu mu geçiriyor bence hayır 🙄 ama çocuğun kişiliğini bile etkiliyor diyen var çok stresli geçince cocuk stresli oluyor kişiliği hep öyle kalıyor diyen olmuştu bana. İyice strese sokuyorlar insanı 😁
Vildanbahar61 Biraz da olsa haklılık payı var gibi o söylentinin ilk gebeliğimde çok relax bir hamilelik geçirdim sıkıntı ve stresten uzak oğlum çok rahat bir bebekti beni hiç üzmedi maalesef şimdi iki buçuk yaşında şuan yaş sendromundayız😂 bebekliğini özlüyorum valla yine hamileyim Allah nasip ederse tekrar sıkıntı ve stresten uzak durmayı düşünüyorum 😁
Mnk16 Okul öncesi öğretmeni olup sayısız çocuk görmüş , aileleri ile tanışmış tanımış biri olarak söylüyorum kesinlikle doğru . Nerede sıkıntılı bir hamilelik süreci geçiren anne yada ruh hali bozuk bir baba orada kolik çocuk
Mnk16 Sadece kolik değil, öfke problemi , davranış bozukluğu, dikkat eksikliği, hamilelikte sizi üzen ne varsa uzak durun olabildiğince kızlar gerçekten kaçın gidin ordan
Asel2520 renginnnock ne kadar doğru bilmiyorum ama görümcemin hamileliği baştan sona berbat geçiyor ve oğlu doğdu kolik bebekti gaz sancısından durmuyordu