Ipekkarakus0 esrasaluvan bende özele gidiyorum her gitmem de siyah ultrason fotoğrafının yanın da muhakkak renkli de veriyor 9. Haftadan beri
SerraveAnnesii Özellerde ücretli oluyor benim gittiğim devlet hastanesi de yapmıyordu. Her devlet hastanesinde var mı bilmiyorum. Ben yılbaşından önce Çanakkale Biga da 450 TL yaptırdım 🥲
esrasaluvan SerraveAnnesii doktor gel yapicaz dedi fiyat bilgisi vermedi acaba mi dedim de evet ucretliymis gerek yok ozmn şuan 😅
SerraveAnnesii esrasaluvan Detaylı ultrason önemli bir şey bence yapılması gerekiyor. Çocuktaki yapısal oluşum kusurlarının %90 belli oluyor. Kalbine böbreğine tüm organlarına bakılıyor ölçümleri yapılıyor
MaBelle esrasaluvan renkli ultrason derken bahsettiğiniz detaylı ultrasonsa önemli. Diğer adı organ taramasıdır. Sadece bebeği renkli görmeniz için yapılan birşey değil yani. Bebeğin damarları bile incelenir, mutlaka yaptırmalısınız.
esrasaluvan MaBelle hayır sadece renkli ultrason çocuğu görmek için. Geri kalanı çocuk yaptırmak zaten önemli😊