Elifelbb Covid oldum 20 haftalığım doktorum kan sulandırıcı vermedi çoğu covid hamileler kullanıyormuş merak ettim
Bilgecee Elifelbb ben de covitim şuan canım doktorum bana verdi bugün eşim kolumdan vurdu. 31 haftaligim ben de.
Feyza-nur Elifelbb ben kullanmadım doğum da yaptım bir sıkıntı olmadı ama tabi doktorun nasıl dediyse o önemli
Meri3220 Elifelbb ya valla ben 23 haftalıkken pozitif olduğumu öğrendim doktorlar bana hiç ona sulandırıcı vs bahsetmedi ben burdan öğrendim kan sulandırıcı verdiklerini hoş ben gebelik başından beri kullanıyorum gerçi ama ekstra iğne veriyorlarmış arkadaşıma 10günlük kullanmış
dilaravh Bende 20. Haftada Corona geçirdim bende kullanmadım kan sulandırıcı doktor nefes darlığın olursa demişti
SerraveAnnesii Bende 32. haftada oldum kan sulandırıcı kullanmadım sadece parol içiyordum ağrılarıma iyi geliyordu
poyrazinannesi1 Ben de geçirdim doktoruma da sordum gerek yok dedi. Kullanmadım yani. Covidden sonra muayene olmaya gittim, bir sıkıntı yok dedi.
Meri3220 Elifelbb kendi kadın doğum doktoruna Bi yaz da sor balım sen en iyisini o bilir. Çok geçmiş olsun bol bol meyve ye c vitamini falan birde çok su iç
AyferayK Elifelbb bende 11 haftalık gebeyim covid 3. Günüm doktorum kan sulandırıcı vermedi. Sağlıkçıyım yarın özellikle doktoruma sorucam kullanıyım mı diye