Bebikomm Selam kızlar ikili testte sadece tahlil mi istiyor doktorlar veya ek bi fiyat talep ediyorlar mı nasıl oluyor
Htcnal Bebikomm Özele gidiyorsaniz yaptirdiginiz her isleme para oduyorsunuz, ikili test ultrasonuna para,kan testine para ..
Mucize7 Bebikomm devlette nasıl bilmiyorum canım ben özele gidiyorum orda 368 TL istediler randevum gelince yaptıracağım hatta bir test daha varmış fetal DNA diye bebekte ne tür bi Hastalık varsa her şeyi görüyorlarmış sonuç yurt dışında bakılıyor Türkiye’de bakan yer yokmuş o da 4000 civari dedi doktor , karar senin hangisini istersen onu yapacaz dedi
SerraveAnnesii Kan tahlili alınıyor, ultrasonla bebeğin ense kalınlığına, burun kemiğine falan bakılıyor. Ek olarak ücret alınıyor diye biliyorum.
Bebikomm SerraveAnnesii anladım özel muayene de doktorum hastanede değiş tahlillerimi istediğim yerde yaptırdım şuana kadar ama
Rabiasaglam Mucize7 sanırım bu doktorlar para tuzağı ben detaylıya girdiğimde bana bu testi söylemişti istersen yaptırabilirsin diye evet duydum dedim ama yurtdışına gönderiyomuşsunuz ben onu bekleyemem demiştim hayır canım artık yapan özel laboratuvarlarda var burda demişti hatta bana dergi gibi bişey vermişti