portakalcicegii Bulantılarım çok şiddetlendi. Doktorum günde 2 tane olarak önerdi. Kullanıp fayda gören var mı ?
Eddamusti Benimkisi ölüm gibi bişeydi resmen hastanelik oldum prilam sayesinde kendime geldim. Gece yatmadan içiyodum iki tane
portakalcicegii Eddamusti iki gündür benimde çok şiddetlendi. Kusma yok ama her saniye bulanmaya başladım. Dayanamadım doktoruma yazdım . Bunu önerdi. Aldım şimdi bir tane, işe yarar umarım
elfferdgn Prilam fazla uyku yapan bir ilac ,beni kesmemisti zofer vermisti dayanamadigim zamanlar zofer iciyordum hafif bulantilarimda prilam iciyordum
Nehir-Poyraz elfferdgn ayyy banada etki etmiyo gidince söyleyim ya ağlıyorum artık sinirlerim bozuldu
Moco_44 elfferdgn birşey soracağımdan ben 8 haftalık hamileyim dün ilk defa çok kötü oldum kustum ama bugün hiçbir şey yok mide ağrım hafifi var ama bulantı hiç yok. Normalmi?
Nehir-Poyraz portakalcicegii kişiden kişiye değişiyo bence bana bazen etki ediyo bazen etmiyo bugün perişanım resmen gece yatarken içiyorum doktorum gece iki sabah iki alabilirsin demişti ama onuda içince çıkardığım için etki göremedim bazende çok etki ediyo anlam veremiyorum
elfferdgn Nehir-Poyraz Zofer oneririm canim bulantilardan cok cektim 19. Haftamdayim hala ara ara kusarim zofer etkili onu ictigimde 20 dkya bulantilarim gidiyor
Deletedmom_7 portakalcicegii kullanıyorum. Gece uyumadan önce içmek gerekiyor. Geç içince işe yaramıyor malesef 🥺 gece unutmuşum iki tane almayı gündüz bir tane aldım o da bir işe yaramadı 🙄😢
Yauwjsjs5 Günde 4 tane iciyorum canim 4 aylik hamileyim prilam olmasa yasiyamam heralde bulantilardan 🤨
portakalcicegii Yauwjsjs5 aç karnıma almak gerekiyormuş. Sabahtan beri yiyemedim zaten, içtim hemen. Faydası olur inşallah
Nehir-Poyraz elfferdgn ayy doktoruma söyleyimm ondan versin o zaman çok fenayım 10+4 oldum valla ilk zaman bu kadar değildi hergeçen gün artıyo
elfferdgn Moco_44 Bulantilar zaten hergun olmuyor bi gun oluyor bi gun olmuyo bazen gunde 2 defa ilk haftalarda her seyi kafaya takiyor insan bende senin gibiydim şu normalmi bu normalmi acaba bisey oldumu diye icim icimi yerdi simdi aydan aya kontrollerde gorunce icim rahat ediyor cok kafama takmiyorum :)
minnosanneyim portakalcicegii ben pazartesi den beri kullanıyorum sırf farkını görebilmek için dün atmamıştım ama baya fayda gördüm bulantıyı azaltıyor günüm rahat geçiyor ilacı içtiğimde
Moco_44 elfferdgn Yaa çok teşekkür ederim cevabın içim🥰🥰 Bende çok tedirginim😅 Yani böyle olmayı sevmiyorum ama ne biliyim ya. İnşallah sağlıkla kucagımıza alırız bebişlerimizi
elfferdgn Nehir-Poyraz Benimde gunden gune artmıştı 19. Haftadayim hala arada kusuyorum ,zoferi yanima almayi unutup uzak bi yere gezmeye gitmistik eczane eczane esimle zofer aradik bulantilarim beni deli ediyordu