melekkizim_00 Kızlar pazartesiden beri akıntım var bazen seffaf bazen içi sarı gibi pötürlü anlamadım su mu acaba diyorum ama gece vs hiç yok yada oturduğumda sadece kendimi zorlarsam yürürsem ve hareket çok edersem geliyor ?
Mylittleponyy melekkizim_00 akıntıdır bence canım bendede aynısı var çünkü son zamanlar iyice arttığını hissediyorum
Ozlemmpapatyaa melekkizim_00 benimde var canım dün doktordaydım idtar bakıldı temiz geldi bişey olsa söylerdi
Ardennnnmomss melekkizim_00 bende 31.haftadayım benimde bu hafta başladı akıntım seninde sanırım akıntı çünkü su bi anda boşalır demişti hemşire
Lulikli melekkizim_00 su su gibi akar gider tutulmazmış kendinizi boşa huylandırmayın. Ben de 35 haftalığım sulu akıntım geliyor onda bile tereddüte düşmedim açıkcası. Normal bu haftalarda çünkü
melekkizim_00 Mylittleponyy evet ya korkutuyor da beni , ama dıyorum su olsa sızıntı bile gece falan kesilmez her daim gelir
melekkizim_00 Ardennnnmomss evet kuzum banada dedi tutamazsın diye ama işte analık galiba her şeyden huylanır olduk
melekkizim_00 Lulikli annemler ebeler doktor hepsi öyle diyor ama yinede kendim gibi birileri olduğumu duymak istiyor işte insan , sağolun🙏🏼
Miray8 melekkizim_00 her gün çamaşır değişiyorum ya bazen günde 2 de oluyor 😅 sizinki de kokulu akıntı mı acaba
Fatmahmet63 Bende günde 1 kez çamaşırımı mutlaka değiştiririm pütürlü şeffaf birsey geliyor yada ıslak oluyor rahat edemiyorum 33+1 oldum normal diyolar tecrübeli arkadaşlarım arada bir de yalancı sancı geliyor çok kısa 2.3 saniye kadar sürüyor
Annesininbalii melekkizim_00 Bende 35. Haftadayim bir haftadır sarı akıntı var , iki hafta önce su gibi akıntı var diyince doktor gyno lomexcin vermişti bir tane attım ikinciyi kullanmadım sonra sarı akşam ntinbasladi yani anlayamiyorum bende neden oldu acaba
Annesininbalii melekkizim_00 himm bende yanma yok … Normalde bu kadar uzun sürede idrar yaparken yanmam olurdu ama o yok sadece akıntı var sarı … O da yeterince tedirgin ediyor 🤔🤔