Smyye12 34+5 im bu haftaya kadar kaç kg aldınız hanımlar ben ipin ucunu kaçırmışım biranda 2 kg aldım toplam 12.5 😅
alcang Smyye12 bende çok aldım bu hamileliğimde. Normalde 7-8 kilo alıyordum şuan 32de 6 almışım. Birden oldu şimdi dikkat ediyorum
Smyye12 Nasaearth bende ilk gebeliğimle kıyaslama yapıyorum kendimi onda çok almıştım ama karnım küçüktü bunda az aldım ama sanki ikizlere hamile gibiyim 🤭🤣
Smyye12 alcang kız ne güzel 6 kg çok iyi bende ilkinde çok aldım 17 kg almıştım herhalde buda öyle gidecek
Merveddd Beyza_18 İlk zamanlar mide bulantım cok oldu oldukça kilo verdim sonrasında iştahım cok açılmadı genelde aağlıklı beslenmeye calıştım pilates yaptım 😊
Seymaben Smyye12 30+6 olucam 12 den sonra bu zamana kadar 7 kilo aldim zaten kilolu hamile kaldim😐son aylarimdayim cok fena alicam gibime geliyor cunku surekli birseyler yemek istiyorum
Kubra_elif_ahmet Smyye12 24+3 ama 10 kilo aldım bile 3.gebeliğim diğerlerinde de çok almıştım bundada 20kiloya yaklaşır diye düşünüyorum 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️