Kızlar ben 30. haftadan beri uykusuzluk çekiyordum aslında sürekli idrar,kaburga ağrısı vs uyumama sebebiydi. Fakat 34. haftadan sonra bu durum uykuya dönüşmeye başladı. Şuan 36. haftadayım Yani şöyle yine belirtilerim var fakat günümün %90 o kdr uykuya meyilli geçiyor ki hissetmiyorum ağrı sızı. Sanki ilk 3 aylık döneme geri döndüm. Sürekli uykum var otururken bile uyuyakalıyorum bu durum bi bende mi var. Normal mi ?
3. trimester uyku 😴
semakulekci ben 30. Haftaya girdiğim gibi uyku tulumu oldum hep böyle mi gidecek merak ettim bende şimdi , şuracıkta bilgilenmek için bekleyeyim bari 😃😊
semakulekci bizde 35 haftalığız, ilk aylarda bende uyuyamazdım, ama dediğiniz gibi son 2 haftadır hep yorgun bitkin hissedip uyumak istiyorum, bir tane kızım var pek fırsatım olmuyor ama gözümden de bedenimden de uyku akıyor 😪
semakulekci bende 38+3 haftalığım benimde 30 haftadan sonra geceleri uyku yoktu ama gündüzde uyumuyordum gece uyumadığım gibi son 2 haftadır gündüzleri sürekli yatıp uyumak istiyorum sancı mancı yok sabahları sürekli uyuyorum ama keşke gece uykum olsa gece uykusu gibi yok gündüz uyusam da olmuyor 🤦♀️
semakulekci bende öyleyim o an uyumam lazim 5 dakika da olsa 😂😂 sabaha kadar oturduğum günlere göre bence uyumak daha güzel 😂🌸
SelinDerin Evet ya gerçekten. Üzüldüğüm konu da öğünlerimi atlıyorum bebek büyüme kilo alma zamanında artık 2 litre su içmem lazım hani ama uyumaktan hiç birini yapamıyorum zaten öğlen kalkıyorum 2 lokma ye ağırlaş yine yat böyle hep 🤷🏻♀️
Hazal42 Aynı ya neden oluyor acaba yarın doktora gideceğim bir sorucam bakalım normal mi bu durum hayır daha ne istiyon Allahtan doğunca hep uykusuz klacak diyorum ama böyle de öğün atlıyorum yeterli su tüketemiyorum bebek büyüme çağında ne bileyim garip
Gokyuzum1 Bir bende yokmuş sevindim ama sebebini çok merak ediyorum iyi mi kötü mü 🧐 yarın kontrolüm var sorucam 😊
semakulekci normal bence ya ağırlaştıkça felan oluyor ben o su tüketimini gece çok fazla yapıyorum o yüzden sıkıntı olmuyor gündüz de uyanıkken su şişesi ile geziyorum unutmıyım diye 😀 Ama itiraf etmeliyim artık doğurmak da istiyorum hareketlerim iyice kısıtlandı dayanamıyorum artık 🤰🤦♀️
semakulekci bana normal gibi geliyor ama yarin buraya da yazarmisin doktorun cevabni merak ettim açıkçası 😂
- Düzenlendi
Hazal42 İşte gece içince de sık idrara çıkıyoz ben çıkamıyom gerçi uykudan kalktığımda kasık ağrısıyla uyanıyorum hemen çıkarmadığım için 😅 evet rabbim bi avazda kurtarsın hepimizi benim kız biraz erken gelmek istiyor da her hafta sancım çıkıyor umarım vaktinde gelir 😊
Gokyuzum1 yazarım canım 😊 bende merak ediyorum
semakulekci Amin canım artık tek bir sancıda kurtulmayı nasip etsin hepimize Allah’ım 🤲🏻🤰
Hazal42 Çooook aminnnn 🤲🏻🌸
Bnde 35+6 yım kızlar aynıyım😣 bİde biraz yırulunca hemen baş dönmwsi çarpıntı oluyo🤦🏻♀️. Bayılcakmış gibi bugun biraz ayakta kaldım şuan fenalardayım sizede oluyomu böyle