Dilarainan Slnn1122 çok şükür böyle bir durum yaşamamanıza çok sevindim çok nafir oluyormuş zaten kısmet bizi buldu :)
Tomriskose Dilarainan benim de yarın sezeryan olacak sabah erken ben de kimyon yoğurt mu alayım yanıma faydası oldu mı size inş
Anne_N Dilarainan ben de öyle olmuştum bol yürüdüm ve bir ilaç vermiş doktorum. Adını bilemiyorum yabi ama doktorunuz bilir
kubra3rkan Dilarainan ne durumdasınız çıktı mı nasıl hissediyorsunuz kendinizi dikişleriniz ne durumda spinal mi olmuştunuz bel ağrınız falan varmı
Dilarainan kubra3rkan merhaba hâla çıkaramadım malesef oatlamak üzereyim spinal oldum o kadar çok şişkinim ve gaz sancım var ki bel ağrım varsa da hissedemiyorum spinal oldum ama bellik bir problemim yok çok şükür
defnelobe Dilarainan bende sezeryan yaptım 11 gün önce bol nescafe içerek hem gaz çıkardım hemde büyük tuvaletimi yapabildim. bide kayısı suyu için meyve suyu
Dilarainan defnelobe ikisinide yapıyorum sürekli hemde inşallah bende de işe yarar bebişiniz hayırlı olsun 💛
Ozlmmm23 Selnboga bağırsakları çıkarıp geri koymak mi. Kesinlikle öyle bir durum yok . Rahim kesiliyor çocuk çıkarılıyor rahmin ici temizlenip dikiş atılıyor. Bu kadar