Son postlarım hep doğuramıyorum diye açıldı bugün 40+2 ani bulantım oldu çıkardım kahwaltıda daha ilk lokmamda baya yıprandım sonrası kontrolüm wardı Doktorumu aradım öncesi hemen gel dedi gittim ki kontrolde herşey iyiydi kalp atışı ws we aksine hala sıfır açılma nişan su ws yoktu o kadar yürüyüş merdiven in çık sıcak duş her gece ilişki olmasına rağmen Bu yüzden doktorumda ilginç dedi son 10 Şubat demişti normal doğum için daha fazla bekleyemem bebek biraz iri bu süreçte dahada kilo alırsa boşa beklemiş oluruz dedi normal için risk olur dedi Sonunda Sezeryan kararı aldık yarın 11.02.2022 saat 15:00 da minnak kızım gelmeye bayaa nazlanan meleğim sonunda normal gelmeyip sezeryan kararı alan Ela hanım🌸 kendini yıpratmadan gelmek istedi anne zorlansın dedi sezeryanla birazcık🥰 yarın kucağımızda olacak nasipse çok farklı duygular içerisindeyim ilk bebeğim hala inanamıyorum nedense karnımda benimsedim son zamanlar şimdi doğup yanıma werilecek Nolur dua edin annişler sağlıklı gelsin inşallah kızım we tüm bebişler sağlıkla doğuralım yavrularımızı dua istiyorum sizden😇 İnşallah pozitif doğum hikayemizide sizinle paylaşırım yarından sonra ☺️