Gzdkl Merhaba 15+3 doktora gittiğimde baş kısmında istediği ölçümü alamadığını bir sıkıntı görmediğini ama emin olmak için detaylı ultrasona girmem gerektiğini söyledi. 17. Haftamda gideceğim , internette 18.haftadan itibaren diyor. Erken giren oldumu?
Ulku-22 Gzdkl 22 den itibaren bakılıyordu benim gittiğim merkezde bende 22. Haftada yaptırdım , 17.hafta biraz erken sanki bakılıyorsa ne mutlu tabi 😊 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Gzdkl Fatma29 bana da erken geldi ama doktor isteyince bir şey diyemedim, umarım bir sıkıntı yoktur 😔
Eslem_1 Ulku-22 neden 22 acaba? Normalde 20-23 arası yapılıyor sanırım ve genelde 21 de yaptırmışlar ben de 21 ve 22 arasında kararsız kaldım aslında 22 de biraz daha gelişmiş olur daha da iyi olabilir görüntü alma açısından
Ulku-22 Eslem_1 sanırım dediğiniz gibi görüntü acısından tüm taramaları baştan aşağı yapılıyor cok güzel bişey keşke her haftasını öyle görebilsek 😊🌼
Gzdkl Melisaagzn internettede 18. Hafta itibari diyor. Benden erken isteyence tedirgin oldum… umarım bir şey yoktur 😔
Minnosbaby Gzdkl canım konuyla pek alakalı değil ama ikili tarama yada 3lü tarama olmadan detaylı ultrasona gidiliyor mu yada ikili tarama yaptırmayan var mı
Gzdkl Minnosbaby ben ikili yaptırmıştım , bir sıkıntı görmemişti. Ablam ve kuzenim testleri yaptırmadılar sizin tercihiniz yaptırmaya bilirsiniz :) test yaptırmadan da detaylıya girebilirsiniz
Sarikan93 Gzdkl ben 23+5te girdim ama bebeğim 25+1 çıktı deyatli ultrasonda normalde de gebeligimin başından beri bir kaç gün önden gidiyordu gelişimi yani 25+1 oluyo sanırım detaylı ultrasona girdiğim hafta 🤦🏻♀️😄
Sena_liya Gzdkl 21.hafta da girdim radyolog muş bakamamis deri altı kalınlığından dolayı 22. Haftada perinatoloji baktı zaten sonrasında bakılmıyor muş nedense
gizemkrgzl Bence o kadar erken gitme ilerleyen zamanlarda daha çok belli oluyor büyüdüğü için herşey. Ben 21. Haftamda girmiştim