Annecimm22 Plasenta previa totalim doktor çok bekletemiyor bebeğin sancısı da çıktı ve artık bizimde doğum günümüz belli stres heyecan çok farklı 16 şubatta doğacaklar gelin beraber stres atalım
yrnurer Annecimm22 36+5te doğum yapmak sorun olurmuymuş bebek için benimde sanırım erken olucak ama endişelerim var 🤲
TurnailePoyrazArelinannesi Ser_ bende bugün ögrendim kızlar kontrole gittim 36+0 haftalıgım bebeğin plesantası kireçlenmiş yüzde 55 oranında o yüzden şubat ayının 25. De dogacaktı doktor önümüzde ki hafta alalım dedi 17. Sine yada 21 ne olabilir
Annecimm22 yrnurer 4 doz ciğer geliştirici yapıldı 1 hafta geriden geliyor zaten ama artık bekletemiyor her an kanamam olur diye kanama sancı başladı mı sezeryanım ekstra riskli oluyor diye
Clementinee Annecimm22 Aminn canım İnşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🤍🤍 Kolaylıkla atlatalım İnşallah sabah alırım dedi doktorumuz saati pazartesi söyleyecek🤍🤍
Buglem21 Annecimm22 benimde yarın sezeryanla doğum olacak aslında 18 Şubatti ama gizli şeker çıktı bende çok yüksek o yüzden erken alıyorlar benden
Annecimm22 Buglem21 kaç haftalık sın canım hayırla al inşallah Rabbim bütün hepimizi yawrularımıza kavuştursun
Annecimm22 Clementinee tekrar kontrole gidecek misiniz bana gelme direk çarşamba 8de gel yatış yapalım 10 10bucukta doğuma alırız dedi
Clementinee Annecimm22 Pazartesi gidicem canım ultrasonla bakıcak kan testi istedi sonuçları çıktı anestezi uzmanıyla değerlendirecek pcr testi yapılcak saat vericek Çarşamba da sezaryen İnşallah 🤍
Annecimm22 Clementinee benim bugün kan ve idrar tahlili istedi yaptık direk çarşamba gel dedi genel anestezi olacak benim başkada bişey demedi