Asyadora Şimdi bu sevgılıler gununde malûm erkekler eslerıne robot supurge alıyo emınım bu platformda Bı coguna gelecek hedıye odur. Bızler ne alabılırız pkı kızlar hedıye olarak eşlerımıze fıkırlessek :)
benimmdunyamm Asyadora neyi eksikse onu al canım veya kısa zaman içinde eşinin istediği hoşuna giden birşey varsa
Hakiko Asyadora onlara en güzel hediye çocuklarımız ve biziz 😄 boşverin şımartmayın 🤭😁şaka bi yana 10 yıl olduk evleneli alacak hediye kalmadı ihtiyacını alsam ihtiyaçtan da hediye olmaz iş yerine bi çiçek gönderirim yeter diye düşünüyorum bakalım
elifinilki27 Asyadora Oğlumuz doğduğunda çocuğumuzu alıp gezsin diye aradaki samimiyeti artırmak için babayla ilgili yazı olan zıbın aldım baba olduğunun her geçen gün farkına varsın bağlı olsunlar istiyorum 😁
Morprenses Asyadora arabası olan erkekler eğer seviyorsa teknolojik şeyleri araba kamerası alabilirsiniz xiaomi mai70 almıştım eşime çok sevindi seviyor öyle şeyleri. Güvenlik açısından da yararlı bir ürün
Yrnnry Asyadora akıllı saat aldım canım ben. Sevgılıer gunu hemde dogum günüydü ıksını cıkardım bır arada
Kubra_597 Asyadora Eşim beşiktaşlı ona Kartal Yuvasından isim baskılı forma aldım yanına da üzerinde bebeğimizin ağzıyla yazılmış babanın doğum günüyle alakalı baskılı zıbın aldım trendyoldan. Çok sevineceğine eminim size de fikir olsun.
Yrnnry Asyadora çok guzel bende bırkere halı sılkele demıstım o halılar sılkelnendılten 2 gun sonra eve robot süpürge geldı. Bazı seylerı aldırmak ıcın ıs yaptırtmak gerekıyor erkeklere 😂
Nilufar_1996 Asyadora şimdilik hiç bir şey 🤷🏻♀️ birşey alacağını da sanmıyorum bu ara sıkışıgiz 12 gün sonra doğumum var 6 bin ödeyecek 🙊
Asyadora Yrnnry banane dememıs ıyı bari de canısı robot süpurge halıda ıse yaramıyo diyolar dogrumu ya :(