Aselminamm Kızlar normal mi bunlar kasılma cok oluyor ve adet oluyormuş gibi ağrı olup belime vuruyor
Esesli Aselminamm yalancı sancılar başlıyor bu dönemde. Önemli olan sıklığı saatte 4-5 kez oluyursa ve uzun sürüyorsa doktora görün. Ama kısa süreli ve daha seyrek aralıklı ise yalancı sancı olabilir
Dua Aselminamm benim de oluyor ama karnım sertleşiyor öyle bi ağrı gibi değil de hafif sancı gibi ama adet sancısı gibi de değil
begumge Aselminamm benim de öyle 35 e girdik bugün. 32den beri adet sancısına benzeyen ağrılar gelip gidiyor günde 1-2 kez. Doktorum bebek kasıklara ağırlık yaptığı için dedi. Alt kemiklerde de ağrı oluyor. Bir sıkıntı yok normal.
Aselminamm Esesli Esesli bu sabah cok sancim var ama bir vuruyor bağırıyorum ağrıdan biraz :( bu zamana kadar hiç sancim olmadi 1 haftadır afet ağrısı gibi ağrı oluyordu bugun de sanci
mtlyz Benimde o haftalarda özellikle sol tarafıma turan bel kasık ve bacak ağrım oluyordu Özellikle ayakta biraz kalınca daha da bi artıyordu İdrar tahlili yapıldı bişey çıkmadı NST ye girdim orada da sancı çıkmadı Doktor fazla ayakta kalma bi sıkıntı gözükmüyor dedi gönderdi
Elcnerdgn [bilinmeyen] evet arada gün içinde karnımda bi anda ağrısız bi sertleşme oluyor okadar benimde kafama cok takıldı normalde 32.haftada