Arvenveannesi yagmur_s teşekkürler canım ☺️💕🌸🙏 bugün beta verdim. 73.30🥰 darısı isteyen herkesin başına💕🙏 inş sağlıkla ilerler🥰
Arvenveannesi Pemberuya çok teşekkür ederim canım 🥰 senin de hayırlı olsun gebeliğim teşekkür ederim🙏💕🌸 bugün beta baktırdım. 73.30 çıktı. Siz de verdiniz mi tahlil🙏💕
gamzebngaa_dmr Arvenveannesi Korkma canım dua et stres yapma hayırlısı ile olacak inşallah benim bi arkadaşım 7.5 ile öğrendi düşün maşallah 🧿🙏
Arvenveannesi gamzebngaa_dmr bugüm kan verdim canım.benim de 73.30 çıktı. ☺️ İnşallah beta da güzel ilerler . Çok teşekkür ederim 💕🌸🤲🏻🙏
Arvenveannesi Efnan teşekkğr ederimm🙏 Bugün beta verdim 73.30 inşallh sağlıkla ilerler💕🙏 rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallh🥰🌸💕🙏
gamzebngaa_dmr Arvenveannesi benim adetime 6 gün vardı betahcg 59.5 çıktı canım hayırlı olsun inşallah bak sana var dedik ama dimi kucağına almayı nasip etsin ALLAHIM inşallah 🙏😘
Pemberuya Arvenveannesi hayırlı olsun canım 😍 bende iki gün önce 122 idi dün baktırdım 292 çıktı ☺️🍀🥑
yagmur_s Arvenveannesi yaaaa çok sevindim hayırlı olsun 🎉🎉❤️❤️😍😍 ben 9. Haftayı bitirdim o öğrendiğim güne tekrar gitmek istiyorum çok güzeldiiiiii
Arvenveannesi yagmur_s çok teşekkür ederim canım benim💕🌸☺️ İnşallah bizde sizin gibi o güzel haftaları görürüz🤲🏻💕 maşallah sizede 🧿🥰
Arvenveannesi Pemberuya ay maşallah canım benimm 🧿💕🌸🙏 çok sevindim sağlıkla gelsinler inşallah bizlere 🤲🏻☺️
Arvenveannesi Patito__ teşekkür ederim canım💕🙏çok şükür varmış. Dün beta baktırdım 73.30 çıktı💕🌸🤲🏻🙏☺️