Kubrailkan https://imgyukle.com/i/oAKl70 kizlar bu seti aldık, yorumları iyi sayfa iyiye benziyordu uzun süredir takipteyim 👀 Trendyol da da satışı filan var. Ama tabii her nekadar güvenilir gelse de şuan acayip tedirginlikle bekliyoruz yarın kargoya verilicekmis gelince yine buraya güncelleme atarım 😬😬😍
FHKK Kubrailkan Ben bebek arabasının değişik rengini kullanıyorum çok memnunum park beşikte aynı şekilde 😇
gldn065807 Kubrailkan ya bu siteyi çok gördüm güvenemedim çok uyguna almışsın güle güle kullan canım sağlıkla
Kubrailkan Der dimi bende öyle okudum normalde travel istiyordum ama onlarda çok kaba kullanamazsin dendi 😬 artık daha sonra belki satıp baston bakarız 💕🥰
FHKK Der Ben kullanıyorum valla taş gibi sağlam 2,5 sene oldu alalı yalnız benim ki pusetsiz. 2. Bebeğim olacak kısmetse onada kullanıcam gayet sağlam ve kullanışlı 😌
Portakalkokulum Kubrailkan Bende bu şekilde set aldım canım trendyoldan qayette quzel qeldi memnun kaldık ins sende memnun kalırsın🥰
Renginveannesi_ Kubrailkan Kuzum hayırlı olsun çok beğendim bu tarz bı set almak bana çok mantıklı geliyor🧿🤍 ben 18.haftamdayim biraz daha zaman geçsin inşallah böyle bı set bende alacağım 🤲🏻