cinar2601 Ömür oğlumun adı 12 yaşında iyi ki koymuşum diyorum her seferinde. Kızım Öykü, 3. Minnoş 20 günlük Çınar oldu😇
suslubocu Hamzamihra Bera: ilim ve irfan sahibi üstün ve erdemli kişi. Seçkin olma vasfı Musab: güçlü sabırlı zorluklara göğüs geren
Tugbadmr Hamzamihra Kutluhan Ege koyacağız inşallah ☺️ Kutluhan : Şans getiren uğur getiren akıllı zeki soylu devlet başkanı demek . Anlamını çok sevmiştim asil ve köklü bir isim olması da ayrıca hoşuma gidiyor . Ege de öylesine taktık peşine 😂
Aylin_16 Esmavoles arkadaşa katılıyorum bazı insanlar yumuşak a harfini telafuz edemiyor ismin güzelliği gidiyor sonra mesela “Alya” ismini istiyordum ama bazıları kaba saba söyleyince vaz geçtim özellikle okulda bazı hocalar yanlış okuyor yoklamada sonra sınıfta o şekilde söylemeye çocuğa takılmaya başlıyorlar
Esmavoles Aylin_16 bu açıdan dusunmemistim en kotu ihtimal gobek isim olarak koyarim melih ismi sizce nasil
aslikadir ozlmcbnuznoglu :) ben sağlık personeliydim. Eşim asker bu isim de birçok asker çocugu varmış yeni öğrendim.