Esmavoles Usnac1995 neden zorlansinki canim peygamber adi sonucta 😊oldum olasi cok severim danyal ismini ama melihide seviyorum
Usnac1995 Esmavoles peygamberimizin adı olabilir ama çok ağır geliyor kulağa kaba bir isim bilemedim tabiki sana kalmış ama küçük çocuğa yakışmaz gibi geldi :)
Aylin_16 Esmavoles arkadaşa katılıyorum bazı insanlar yumuşak a harfini telafuz edemiyor ismin güzelliği gidiyor sonra mesela “Alya” ismini istiyordum ama bazıları kaba saba söyleyince vaz geçtim özellikle okulda bazı hocalar yanlış okuyor yoklamada sonra sınıfta o şekilde söylemeye çocuğa takılmaya başlıyorlar
GriMavi Hamzamihra etrafımda okadar çok Ayaz araz aras eymen poyraz çınar rüzgar kuzey var ki Papagana bile bu isimleri koyan var cevremde düşün Bende bıktım
Esmavoles Usnac1995 esime kalsa cok hayirli babasinin adini koycak babasiyla kavgaliyim bide ismini koyamam 😁 Ama buyuk ihtimalle melih ismini koyarim danyalida gobek isim olarak koyarim gonlum kalmasin😁
Elfs Hamzamihra aklımızda çağan Kemal vardı ona da isim analizi yaptırdık çok bolluk bereket yokmuş kafam karıştı benim de koyacak isim gerçekten yok sanki ya
Crystal Hamzamihra klasik mi bilmiyorum ama cinsiyetimiz erkek olursa Oğuz Kağan koyacağız. Göktuğ , Metehan, Gökdeniz , Emir Alp daha önce düşündüğümüz isimlerdi . Belki sana da fikir olur 🤷🏻♀️😊