gldn065807 Aysel11 29 haftamda 1250 grm gelmişti seninde zayıf değil doktorunmu zayıf dedi sen kendinmi diyorsun çünkü doktorum çok iyi haftasiyla uyumlu demişti
Nazlimom Aysel11 benim 28. Haftada 1.117 gr dı size doktormu söyledi zayıf diye? Bana haftasıyla boyu kilosu uyumlu demişti
Msl22 Aysel11 Canım sıkma canını öncelikle genetik de olabiliyor bir tanıdığım o kadar sağlıklı besleniyorduki hep bebeğe kilo aldiricak seyler vb balik et sut her hafta her gün bebegi 2900 falan.dogmustu çünkü anne babasi minyon tiplilerdi narin olan insanlarda öyle olabiliyor benim de eşim iri yapılı ve çok boğazına düşkün birisi 🤣🤣🤦🏼♀️ben ise dal gibi falanimdir bilmiyorum bu çocuğu nasil doğurucam oda babası kılıklı mi olacak ama zayıf da olma ihtimalini göz önünde bulunduruyorum genlerdende olabiliyor her ne kadar yediklerimizin faydalariyla hareket etsekte maalesef bazen genetik olarak bunun önüne geçemiyoruz canını sıkma canim benim benimkide minnak birsey olacak diye düşünuyorum erkek bebegim bu arada ama erkeklerin kemigi daha agir gelirmis genelde kiz bebeklerden bilmiyorum ne olacak Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsinde kilo filan ben pek şey yapmıyorum
Melikeince Aysel11 bence idael kilo benm arkadaşım da 28 hafta 1080 kilo çıkmış benmki de 28 haftalıkken 200 gr daha fazlaydı. Çokta az deil
Aysel11 Esenkaplan Biraz zayif bir bebek dedi bunun vitaminlerle bi akasi varmi iki ay kullanmamiztim
Aysel11 Melikeince 🤷insallah kilo aldirmayi basaririm cok zayif demedi ama biraz zayif bir bebek dedi
Melikeince Eğer kilo aldırmak istiyorsan protein ağırlıklı et balık nohut fasulye falan tüket meyveyi eksik etme
Melikeince Benm 34 haftadayken 2.5 kilo çıkmıştı haftana göre kilosu fazla iyi beslemişsin demişti doktor o tür yiyeceklere ağır vermeye çalış
elfkara Ben elimden geldiğince her gün muhakak Yumurta peynir yemeğe çalışıyorum Süt kaşar peyniri pekmez muhakak yiyorum Her hafta balik et elimden geldiğince yiyorum
iremkrkurt Benim 27+2’de 1.270 gramdı 30+2’de gittim 1.700 gram çıktı haftaya tekrar gideceğim kontrole ama gelişimi 1 hafta önde gidiyor diyordu baştan beri doktorum sürekli yeşillik, balık, kırmızı et, yoğurt, meyve, soda bunlar iyi geliyor gelişimine 🙏🏻
Bursaspor16 Bence bu durum genetikte olabiliyor banada aynısını dedi doktorum tahmini 2.500-3 gram arası doğar dedi bende 26.haftada gittim 860 gramdı elimden geldiğince yememe dikkat ediyorum üstelik