cgnduru Arkadaşlar 8+3 şuan ama baştan beri suda içsem böyle nadiren idrarın rengi açık oluyor genelde hep koyu sizinde oylemi yoksa benim daha fazlamı şu içmem lazım anlamadim önceden hic böyle değildi
papatya_35 cgnduru İdrar rengi su tüketimi ile ilgili diye biliyorum ben. Daha fazla su tüketmenizde fayda var 😊
bkts cgnduru gunde ne kadar su iciyorsunuz? Bir de mandalina portakal falan tuketiyor musunuz gun icinde cok fazla
Pptya cgnduru benimde öyleydi hem kum döküyormusum hemde ıdrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı antibiyotik kullandım :) idrar testi yapıldı mi
Askmeyvesininannesi cgnduru bende öyle 9+6 bende en az 3 litre içiriyorumdur. Özellikle dün dikkat ettim. Diyorum idrar rengi normal şartlarda renksiz olmalıydı nie böyle acaba die araştırma yaptım. Tabi intermtte dolu şey yazıor..
cgnduru bkts günde en azından 3 lt içiyorum, tüketiyorum evet ama 1 tane portakal 2 mandalina falan anca
bkts cgnduru aldigimiz c vitaminlerinde idrar rengini degistiriyor😌 bir de o kadar su tuketimine cok sık cikiyor musunuz tuvalete yoksa yine normal seyrinde mi cikiyorsunuz? Cunku yine az sayida cikiyorsaniz o da koyulastirir idrar rengini😌
Keyf_endam19 cgnduru bana da su tüketimi diyorlardı ama çok su içsem de koyuydu tahlil de verdim bişey yoktu bence hormonel bi durum şuan 13. Haftadayım yeni yeni açıldı rengi