Cotanakk Gizemkync ben de badem yağı kıllandırır mı diye korktuğun İçin onu kullanmadım ama kullanıp kıllanma olmayan da olmuş Hindistan cevizi yağı kıllanma yapmadı her akşam onu sürdüm duştan sonra da aklıma geldikçe Hindistan cevizi yağı üzerine madecasol sürdüm kıllanma yaşamadım
lunam Cotanakk ara ara hissediyorum aslında, bazen yanlarımda kaşıntı da oluyor o zaman kaşımayıp hemen oraya kullandığım kremden sürüyorum rahatlıyorum. Annem çatlamış, ben de çatlıycam diye düşünüyorum ama amacım en aza indirmek 😁
lunam Gizemkync genelde gebelikte yağları kullansanız da kullanmasanız da kıllanma oluyor göbekte. Ben 20.haftamda başladım düzenli kullanmaya. Aynısefa yağı balsamı, hindistan cevizi yağı ve kantaron yağı kullandım düzenli olarak. 35.haftama girdim şükür hala çatlak yok. Bir de bol su içmek gerekiyor.
Cotanakk lunam hahah ben de kaşınınca hemen eyvah diyorum kaşımamakta çalışıyorum inşallah ikimizde çatlamayız 😁
zeeynepp19 Cotanakk büyüyordu karnım geriliyodu farkındaydım o zamana kadar da doğal zeytinyağı badem yağı vücut nemlendiricileri kullandım hep ama yine de çatladı
Civcivim000 Cotanakk umarım olmaz 😀 ben artık çatlamıcam heralde diyordum ama sürpriz yaptı😀 gerçi maşallah diyim yine de başka yerimde bir şey yok şuanlık biraz daha düzenli kremlenmem lazım 🤭 yine de olursa da canı sağolsun bebelerin napalım😀