gizemadyman 31 haftalığım ayağa kalktim istemsiz bir şekilde sanki altima yaptim acaba suyum mu geldi 😣😣
svmeybgl gizemadyman böyle birşey yaşadıysanız ilk işiniz ne olursa olsun acile gidip muayene olmak olmalı . Bence doktora gidip emin olunuz
gizemadyman Kubdenya eşim bisey olmaz diyor ama istemsiz aktı yataktan ayağa kalktim istemsiz bir şekilde bacaklarıma kadar ıslandı ama daha 31 haftalık çok erken değil mi
Busrasahin7714 gizemadyman bebegin suyu kalmazsa hayati tehlikeye girer kendinizi riske atmayin bence de acile gitmenizde fayda var
Kubdenya gizemadyman esin bilmez tatlım inş erken dogum değildir ama kendini riske atma hemen git.31 ay bekledin gittin geldin üşenmeyin hemen gidin
Kubdenya gizemadyman inş ama yinede belli olmaz dualarımız seninle gidince haber ver riske atma kendini de bebeği de
IlknurUysal arkadaşım altıma yaptım sandım meğer suyum gelmiş demişti, oda altına yaptığını sanıp eşine söylememiş bile meğerse suyu patlamış. hemen hastaneye gidin yada ambulans çağırın.
Kenanizm18 mucizemizibekliyoruzz büyük ihtimalle suyu gelmiş ama hepsi degil baksana canım bida olursa doguma alcaz demiş
gizemadyman mucizemizibekliyoruzz suyum gelmiş ama tamamı değil dikatli ol gelmeye devam ederse doğuma alcaz dedi
gizemadyman sudamlasi inşallah zamanında gelir evey bebeğin yanında birwken sıvı gelmiş ama suyu yeterli derecede vardi ama yine aynı şey olursa doğuma alırız dedi
sudamlasi gizemadyman canım benim inşallah bi daha gelmez bebeğin suyu oldugu için dışardan önlenecek durum da değil Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin🙏🏻