Elaaa78 zumradmr_11 keisnlikle cnm bugün valla bu muameleyi gördüm yani artan fiyatlardan sonra acaba araştırmadan o yapsam die düşünmüştüm bugün gidince anladım özel her zmn daha iyi
zumradmr_11 Elaaa78 Aynen aynen imkan varsa hamilelik sureci ve doğum özelde olmali devlette Allah’a emanet cunku tamamen 😂
Elaaa78 sedefkaya1 keisnlikle 90 TL için gittiğine deymez cnm ztn o şekerli ilaca 27 TL faln vermiş eşim hiç deymiyor araştırmaya gittiğine ben pişman oldum .parası için değilde hani bı gidipte araştırmayı da deneyim die gitmiştim memnun kalırsam belki dogumuda yaparım demiştim ama doktorun davranışından baş ağrısıyla döndüm🤭😊
sedefkaya1 Elaaa78 evet haklısın kesinlikle devlette insan muamelesi göremiyoruz maalesef bende medikarda yaptırayım o zaman teşekkür ederim canım
Ozra Elaaa78 bende yeni hamileyim medikara gidiyorum ikili tarama üçlü tarama fiyatlarından haberiniz varmı ?
Elaaa78 sedefkaya1 ne demek cnm imkanın varsa mutlaka medikarda yaotir derim.en azından doktorlar güzel güzel açıklama yapiyorlar
Elaaa78 Ozra hayırlı olsun 🥰canim bn yılbaşından once ikili tarama yaptırmıştım sadece bır tüp kan alınıyor oda Muaneden hariç 80 TL mi neydi ikilide sorun çıkmayınca üçlü testi istemedi doktorum muanede şimdi 225 olmuş
Mrvkkt Ben de medikarda doğum yapacağım bir iki hafta içerisinde inşallah yani yılbaşından sonra fiyatları sorduğumda normal doğum için 5500 epiduralli 6750 dediler sezaryen için 6600 epiduralli 7800 dediler 😊