Melekistan Busraaaaaaaaaaa12 bende çok aradım en sonunda aradığımı buldum hiç uğraştırmadan çıkarıyor asperox mavi güç
elifinilki27 Busraaaaaaaaaaa12 Duşakabin için kireç sökücü kullanıyorum anında çıkartıyor diğer yerler için çamaşır suyu sirke birazda yumuşatıcı kullanıyorum
Srfdmr37 Busraaaaaaaaaaa12 duşakabin için kesinlikle limon tuzunu sıcak suyla fısfısa koyuyorum eridikten sonra istedğin gibi kullan sık sil tertemiz
Edadrmz Kdjcn https://imgyukle.com/i/oA1Zcf bütün kreç lekelerimi duşakabin temizliğini bununla yapıyorum canım trendyolda var ben çok memnunum
Bayancorek Duşa kabin de özellikle trendyoldaki diversey clonet pembeyi kullanıyorum çok memnunum kireç vs. eser kalmıyor bataryalar wc bile mis gibi oluyor, ben fısfıs şişeye suyla karıştırıyorum uzun süre gidiyor,bereketli oluyor, kimisi direk kullanıyor..
Busraaaaaaaaaaa12 Melekistan ya evet mükemmel pasları bile çok iyi çıkartıyor diş fircasiyla ama kokusu beni çok mahvediyor maskeyi bile deliyor 😀 Ama pırıl pırıl yapıyor da işte kokusu beni çok rahatsız ediyor belki çok mu sıkıyorum acaba ya