Zynppp1 4.08 de başlayıp rutin 5 dk da bir adet sancısı oluyor belimde ve karnımda beni yere çömeltecek kadar çok kısa 10 saniye falan sürüyo ama nişan su hiçbirey yok doğum sancısı mı beklemeli miyim hastaneye gitmelimiyim
havvataylan Zynppp1 suan tamda ayni durumdayım. Sol tarafimda bi agri var ve adet agrisi gibi. Gecmesini bekliyorum. Gecmiyor. Napsak acaba. 38+2 im.
Bahar9235 Zynppp1 Ağrıların doğum sancısı 4 gün önce yaşadım serum verip beklettiler 35+5im şuanda tekrar başladı su yada nişan gelmeyebilir doktorunla konuş bence yada hastahaneye git nst çekilsin canım
belizdoruk havvataylan günümüz aynı aynısı bende de var kalktım sanki sağ kasigim ağrıyor sizliyor ama öyle zorlayacak cinsten değil geçer mi acaba bende 38+2
Parpali Bende son zamanlarimdayim sayilir doktorum bugun ilk dogumun oldugu icin. Iki saat boyunca 5 dk bir gelmedi gerekio duzenli oyle doktora gelin demisti sizde o sekilde kontrolunu yapabilirsiniz ve gittikce siddetlenicek agri diye biliyorum
Zynppp1 Esradrmz sancı olunca düzenli gider diyolardı takip edemem sancının nasıl olduğunu bilmiyorum diyordum ama olunca kesin kanaat getiriyosun sancı olduğuna canım
Esradrmz Zynppp1 benimde sabah kontrolüm var bakalım ne diyecek insallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım bebeğini 🙏🏻
Bahar9235 Zynppp1 naptın nasıl oldunuz senin zamanı gelmiş zaten artık benim daha erken olduğu için sancım insin diye bekledik