blackwhite dikiş yok 😍 barıştık barışmamak mümkün değildi o sahneler hala gözümün önünde kaldıki lila babasının koynunda uyuyor 😂 aldığımızda ağlıyor . Anne karnındayken bebeğim kocamı tutuğum yerde karnımı sevdirip konuşturuyordum buda günde 20 kez’e tekabül ediyordu 😍 çıkınca lilayı annemler direk babaya da verince kızda bir baba bagımlılığı gelişti 😍 işler güçler ne alemde bilmiyorum işe gitmiyor benim süt arttırıcı çaycı başım oldu kocam envayi çeşit cay yapıp getirio 😁 sancılar 🧐 Doğum dalgaları başlarda çok hafif 7 cm olana kadar . 7 cm olduktan sonra doğumuma zannediyorum 30 dk felan kalmıştı . Sonra karnımın asagıda oldugunu gördüm bebeğin nasıl cabaladığını gördüm . Hemşirem beni çok motive etti kafasını görüyorum dokunuyorum dedi benimle sürekli sohbet etmeye calıştı . Ablam yanımdaydı . 30 dakika boyunca bebeğimi ittim sancıyla birlikte ıkınmam geldi ittim ağrıların dayanılmaz olduğunda zaten bitiyor 40 sanıye kadar dinleniyorsun istersen iyi ıkınırsın 3,4 kere boşu boşuna tekrar sancı gelmez ♥️ Bebek gelir .Asla dayanılmaz değil :) vıcık die bebeğin çıkıyor koynuna koyuyorlar ıslak kaygan bakıyo sana bebek veya ağlıyo❤️😇 ne biliyim o çıkma anı aklımdan gitmiyo o çıkma anı aklımdan gitmediği müddetcede sana “ evet doğum çok sancılı dayanılmaz bir ağrı tarif edilmez bir acı dır “ diyemiycem 💜 şu an koynumda yatan bebek için hergün çekerim o ağrıları acıları🤷🏻♀️😇