Cansuada24 Nur234 babyplus aldım cokta begenerek aldım gören herkezde cok begendi ve avmlerde falan genelde hep görüyorum anneler kullanıyor şıkda duruyor 🙂
Naber81 Nur234 Pierre cardin karma plus tek elle açılıp kapanıyor çok pratik biraz pahalılaştı yalnız ben 2800 e aldım 6 bine Bile satan var
Fasulyem2 Nur234 kraft fit travel sistem bebek arabası bizimki ama eviniz asansörlü değilse travel sistem asla önermem. Zor oluyor ağır oluyor . Benim kızımın arabasıydı taş gibi hala 3 bucuk yasına kadar kullandım valla engebeli yollar kaldırımlar vs çok rahat kullanımı tekerlekleri büyük
elifeari Nur234 Hamilton R1 aldım. Kabin boy. Yeni doğan ile 27 kg arası uyumlu. 6.5 kg ağırlığı tek elle kapanıyor açılıyor.
Ezozo Antalyaya babymall açıldı bugün,chicco goody plus 3100 liraydı kaptım .kabin tipi,tek tuşla otomatik kapanıyor,6 buçuk kilo araba.ben çokk beğendim ordaki satıcılar da bunu önerdi
Mervepera Nur234 bakmadığım marka kalmadı 🙊 mağazalarda pek ilgimizi çeken olmadı o aralar hem dış güzellik hem özellik e bebekte galxy plus ilgimizi çekti bi anda onu aldik bakalim internettende almak istemedik görmeden 🙄
Nisaanuur “ Preg Prego Tak Rainbow “aldım çok kaliteli ve iyi ki almışım çocuğu olan arkadaşlarım bile bayıldı.
Ozdn-Gndy Nur234 prego quattro vip aldım gayet pratik görünüyor katlanıp araba bagajına rahat sığar o yüzden tercih ettim
Fatmanur123nrt Nur234 ben trandyoldan almıştım 4 baby travel sistem aldık çok başarılı değil ama idare ediyor fiyat performans ürünü tam o an maddi durum ona musaitti eğer 4 baby almasaydım e bebek kendi arabasını alacaktım hatta aldım onu baya kullanışlılığı kartımız takside bölmayine iade etmek zorunda kaldık 4 baby aldık resim olarak trendyolda 4 baby travel yazınca çıkan arabalardan birisi