Beyzan738 Ipekkarakus0 hiç tedirgin olma hemen vurup cekiveriyor iğneyi 🤗ondan sonrasi da sızı ağrı .. şiddetli degl
Babydream charlottececi ay maşallaah sağlıkla kucağına al inşallah 😍 benimde salı günü detaylı çok heycanlıyım yüzünü görmek için 😍
Babydream Burcubuket genelde öyle oluyormuş ilk ağrılı geçen ikincisi daha hafif atlatılıyormuş. Bakalım bende şuanlık bişey yok gayet iyiyim 😍
Babydream dml33 ben bişey hissetmedim vuruken şuanda gayet iyi bir sıkıntı yok☺️ İnşallah sıkıntısız atlatırız 🤩
Babydream Nursmom ben 15 haftalıkken gebeliğimş bildirmek için gitmiştim o zaman ebe tetenozu vuralım dedi 🤭 iyikide olmamışım o haftalarda vurulmazmış zaten çok erken olduğu için doktorum 18de 20den sonra olabilirsin dedi ☺️ Beni aramadılar canım ben kendim gittim, git bi kan değerlerine falan bakarlar belki bana pazartesi gel kan ver değerlerine bakalım dedi çünkü ☺️ Kilo takibi falan yapıyorlar kalp atışıda dinliyorlarmış da benim hiç dinlemediler 🙈
Babydream gizemkrgzl ben aşıdan sonra uyuya kalmışım 🙈 erken kalkmıştım sabah ondan mı aşı halsizlik mi yaptı bilemedim hangisi 😂 ebeye sordum ağrı yapar mı diye hayır dedi bana 🤭🤭
gizemkrgzl Babydream ne güzel ebeniz varmış 😂😂 benimki de 10 gün ağrıması normal diyor 😂 halsizlik yapar canım bende hep aşıdan sonra uyudum bünye meselesi ya inşallah ağrımaz agrisa da çekiliyor yani buz koyarsın rahatlatıyor 😂
Babydream Sibel_l3 demee kızz öyle abartıyolar diyeee yaşamadan bilemezsin 🙈 sen hafif atlatmışsındır kimleride ağrılı geçiriyor bünyeyle alakalı tamamen, kimisi 1 hafta üstüne yatamazken kimisi de hiç bişey hissetmeidm diyor 🤭
deryacakir5 8 şubatta oldum hic agri da hissetmedim, vurulurken aci bile hissetmedim ilk hamileliğimde de ağrı vs olmamıştı, abartıldığı kadar değil bence 🤣
Babydream deryacakir5 abartıldığı kadar değil demesek🙈 siz belkide ağrısız atlatmışsınızdır tamamen bünyeyle alakalı🥰 sizin ağrısız olmuştur ama bir kaç kişide çok ağrılı geçirmiş herkeste aynı etkiyi göstermiyor sanırım☺️
Babydream Sibel_l3 ayyy dilimi ısırayım şuanlık bir ağrım yok hiç aşı olmamış gibiyim maşallaaahh 😂 aşıdan sonra uyumuşum üstüne de yattım bişey de olmadı inşallah böyle dedikten sonra sabah birşeylerle karşılaşmam 😂😂🙈
Babydream gizemkrgzl kızz benim ebeye kalsa bana 15. Haftada yapcaktı ya aşıyıı😂 açıklama yapmıyor kafasına göre ben sorarsam söylüyor 🤭 şuanlık bir ağrım yok inşallah öyle devam eder 😍 evet dediğiniz gibi aşı sonrası sadece halsizlik oldu uyumuşum azcık🤭🤭
Sdkl Babydream çokaz omuz kol ağrısı yaşadım buz koy geçer burda her aman aman diyene takılmayın zihninde büyüttüğün sürece çok acılı olur herşey
Babydream Sdkl doğru diyorsun canım zihninde büyüttüğün herşey daha acılı olur ama herkeste farklı bir etki gösteriyor sanırım aşı☺️ Kimisinin ağrımazken kimisinin ise 1 hafta ağrısı oluyırmuş tamamen bünyeyle alaklı🌸