Gulcingezer Kizlar ben covid oldum 3 gun oldu haftayada yumurtlamam var covid engel oldu mu size hamile kalmaya ?
AAysima Gulcingezer Beklediğimiz an covidken gerçekleşti diyebilirim Ve şuan 15 haftalığım 😍😍 Yemenize içmenize bol dikkat edin ıhlamur kuşburnu zencefil limon ikilisi nane limon bol tükettiklerimiz arasındaydı su içmeyi asla ihmal etmeyin boğazınız her daim ıslak olsun bol bol da yiyin
MucizemmBenimm Gulcingezer çok geçmiş olsun 🌺 22 aralıkta covıd oldum 7 ocakta hamile olduğumu öğrendim çok şükür ☺️🙈 hem de annemle babama bakıyodum hastanede covıd iken ve epeği bi geç döllenme olmasına rağmen tutunmuş bebeğim darısı başınıza olsun inşaAllah 🤗
MucizemmBenimm Gulcingezer Şu ayrıntıyı da vereyim size hastanedeyken betaya baktırdım yine ağrı kesici falan içersem sıkıntı olmasın diye 0 çıktı yani sonrasında covıdlıyken döllenmiş resmen 😅🙈
Mucizebeklerkennn Gulcingezer canım bende bu ay eşimle berab r covid oldum. Hala yumurtlama göremedim gördüm ama net değil dendi. Bakalım beni etkileyecek mi merak ediyorum
Mervesvr Benimde yumurtlama donememim karantina sürecine denk geldi ve hamile kaldım :) hicbir sorun skinti olmadi
Gulcingezer Mervesvr vala benimde haftaya yumurtlamam degerlendireym diyorm ama covid olup hamile kalan var mi soraym dedim :)
Ffffff Ben değil eşim covid oldu ama biz hiç mesafemizi korumadık aynı evin içinde aynı odada yedik içtik yattık ben geçirmedim belirti vardı ama testimde negatif çıktı. Karantinamız bitti sonraki ay hamile olduğumu öğrendim ve pkos hastası olduğum halde
Gulcingezer Ffffff ben baya agir geciriyorm esim daha hafif haftaya yumurtlama haftam degerlendirsem tutar mi bilemedim
Ffffff Gulcingezer gün olarak kendini kasma biz yumurtlama gününü düşünmeden istediğimiz zamanı değerlendirdik ve çocuk olacak mı diye düşünmedik kafan rahat olduğu zaman olur
nur-0606 Gulcingezer insallah allah kalbinize göre versin inşallah ama endişelenmeyin covid engel deil hamilelige
Gulcingezer nur-0606 bakalm haftaya yumurtlama haftam degerlendireym mi diye dusundm tesekkur ederm :)
Gulcingezer AAysima cok tesekkur ederm sogan suyu kuruyemis incir vitamin hepsini almaya dikkat ediyorm ins bkalm atlatip guzel sonuclar alirim🙏🏻🙏🏻
Gulcingezer MucizemmBenimm ay masallah ne guzel bkalm degerlendiriyorz haftaya yumurtlama haftam tutarsa artik kismet 🙏🏻🙏🏻
Gulcingezer MucizemmBenimm vay be covid sana yaramis desene ins bna da kismet olur bkalm haftaya yumurtlamayi degerlendiricem 🥰🙏🏻
benimmdunyamm Gulcingezer ben hamileymisim meğer hastanede yattım birde Allah’tan geç döllenme.oldu da çocuk o zamana denk gelmemiş
Gulcingezer benimmdunyamm benim haftaya covid bitiyo tam yumurtlama basliyo ins kismet olur bna da 🙏🏻
Gulcingezer benimmdunyamm artik omigrona ilac vermiyolar kullanmiyorm vitamin ve bitki caylari sadece
asliu_ Gulcingezer ben covidken adetim gecikti covidin 5.gününde test yaptim silik cizgi çıkmıştı ilerleyen gunlerde tekrar test yaptim cift cizgi cikti ve hamileligi öğrendim karantina bitince beta hcg verdim bir sorun olmadi cok şükür 🙏🏼
Gulcingezer asliu_ demekki covid iyi gelmis snada :) ins bna da kismet olur bu ay haftaya yumurtlama haftasi kismet ins 🙏🏻