Seyhan34 canim oncelikle benim hamileligim 9 ay cok zor geciyor...tabi 9 ay 9 farkli sikintiyla...ilk 3 ayim cok agir geciyor...koku yemek yani esim evim hersey farkli kokuyor...bunun icin esine soyle kokulu mum alsin yada lavanta seviyosan lavanta koy bir kaseye yada dogal koku mesela ben portakal kabugunu koklardim...portakala karanfil sapliyor kimi bide ben turk kahvesi koklardim iyi gelirdi surekli olmasada gecici cozum bunlar...cok asiri kilo vermissin ama bebek ilk 3 ay senin kanindaki depolardan besleniyor korkma ...bende ilk 3 ay ceviz yogurt peynir ekmekle beslendim... 4-5 kilo verdim dr normal dedi...genellikle 20 haftadan sonra 4. Ayda yada sonrasinda istahin artcak allahin izniyle...yemek konusuna gelince benimde kimsem yok esim mecbur calismak zorunda ama aksam gelince ertesi gunun yemegini yapiyor 2 gunluk dolaba atiyor...sizde boyle bir yol izleyebilirsiniz...benim esimin hobisi dunya mutfagi iyi bir seftir...ama makarna pisirse yanina iki sebze haslasa yada haslanmis patates limon tuz yeter canim..yemezsen elden ayaktan dusersin...sakin vitaminlerini aksatma....insallah yardimci olabilmisimdir... sevgiler...