biranneadayiyim Kızlar Sivas numune hastanesine gidenler yardımcı olabilir mi lütfen. Fikriye Canözkan nasıl memnun musunuz iyi ve tecrübeli mi yardım eder misiniz acil
yavrularimm mink0307 ben hic memnum kalmadim valalhi beni bos bosuna 3 gun hastaneye yatirdi hic bir seyde bilememdi az kalsin bebeyimi kayip ediyordum
Esma58 Özgür karakaya da güzel o birlerine göre ben bir üniversiteye gidiyorum bir numuneye özgür bey bence iyi ilgili
biranneadayiyim Esma58 canım devlette yaptıkları ultrason olcumelri ile ozelinki uyuşuyor mu peki bunu hep merak etmişimdir
mink0307 yavrularimm benim bebeğinde ölü doğum oldu çok şükür o kurtardı önce rabbim sonra onun bilgisiyle
biranneadayiyim yavrularimm ben çok memnunum yani Ayhan beyin randevuda dolu olmadikca ona alıyorum randevuları. İlgisi güzel yanı en azından sorunca cevap veriyor açıklayıcı şekilde. Senin düşüncen ne bu konuda
yavrularimm biranneadayiyim canim 40+3 gunluk hamileydi. bebek ters dedi ytairayim dedi sonara ben bu hastaya oyle bir sey demedim dedi bebyim nersetse olcekdi