Efraimmm Arkadaşlar selamün aleyküm ben üç gündür kalça kemiği ve bel kemiği ağrısı çekiyorum bacaklarım kollarım uyuşuyor uyku haram oldu bildiğiniz magvital kullanmama rağmen ne yapmalıyım benim gibi olan varmı acaba
Yagmur2210 Efraimmm çok normal bn nerdeyse 20 haftadan beri yaşıyorum şuan 28 hala devam Dr normal dedi
Efraimmm gulsumm1 yaa nefes almakta zorlanıyorum inanki kemiklerim zorlaniyorum kalça bel sırt ağrılarım çok
gulsumm1 Efraimmm birden ayağa kalkınca da çok oluyor özellikle kalça kemikleri ağırlaştıkca zorlaşıyor hamilelik 🤦🏻♀️
Durununannesi46 Efraimmm benim o kadar değil canım doktoruna söyle mutlaka bu kadar ağrı olmaması lazım 😞
Efraimmm Beyzan738 benim göğüs kafesimin etrafı kasıklarımda yok ama bel ağrım çok cnm senin çocuğun kız galiba kız çocuğu kaşıkları ağrır diyorlar erkek çocuğu ise bel ağrısı olur diyorlar
Efraimmm Beyzan738 bilemiyorum cnm öyle soylemislerdi ordan aklımda kalmıştı ama bende kasık ağrısı pek olmuyo sırt bel kalça kemiği ve göğüs kafesim batiyo mide yanması
Efraimmm Beyzan738 ama her hamilelik bir değil o yüzden ama çoğu kişi ile gebeliğim benziyo senin kaşık agrin beni şaşırttı doğrusu